1000 gebruikers
Bakboek

1000 gebruikers sinds de lancering!

Tijd voor een klein feestje bij Bakkerij Rémon! Toen ik 3 weken geleden (uit een opwelling) bedacht om mijn domeinnaam te registreren en een website over brood te beginnen zijn er al ruim 1000 bezoekers op deze website geweest! Het klinkt misschien niet als veel, maar voor mij is het toch heel wat!

Vooral de rekenmachines en de recepten zijn erg in trek. Ik hoop natuurlijk binnenkort de eerste resultaten te gaan zien van alle bezoekers die aan de hand van alle informatie en tips op deze website hun eigen brood zijn gaan bakken. Plaats jij jouw brood ook op Instagram met #bakkerijremon? Ik kan niet wachten om ze te zien!

Deel gerust alle tips en recepten met vrienden en bekenden, hoe gaaf is het om iemand zo te kunnen helpen!

Tot snel allemaal!

Delen:

Foutje gevonden?

Je kunt het mij laten weten zodat ik het kan bijwerken 🙂 Geef een foutje door.

Soortgelijke berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *