Bakboek

Hè, dat is jammer.. Geen echt boek (al mijn recepten staan op de website). Mijn bakboek (broodbak dagboek) is een dagboek over het bakken van brood. Ik schrijf hier niet elke dag voor. Maar je kunt hier mijn persoonlijke broodbak avonturen volgen.

DeSh~Stoom – Test en review van het DeSh stoombakje
Mijn gereedschappen Bakboek Samenwerking met leverancier

DeSh~Stoom – Test en review van het DeSh stoombakje

Brood bakken met de DeSh stoom, hoe gaat dat? Zoals je in mijn artikel ‘Waarom en hoe kun je brood bakken met stoom?‘ kunt lezen krijg je door het introduceren van stoom in je oven een nog beter bakresultaat. In het artikel staan een aantal verschillende mogelijkheden omschreven voor hoe je de stoom in je…

Zelf een pizzasteel maken (broodbaksteel), de meest betaalbare stalen bakplaat oplossing
Bakboek Doe-het-zelf gereedschappen en ingrediënten Het bakken van je brood Mijn gereedschappen

Zelf een pizzasteel maken (broodbaksteel), de meest betaalbare stalen bakplaat oplossing

Zelf een pizzasteel maken. Nou ja, helemaal zelf maken is het niet. Maar een ‘direct aan de bak product’ is het ook niet. Ik heb het over mijn nieuwe broodbaksteel (stalen broodbakplaat). De (koolstof)staalplaat is een vervanging voor mijn pizzasteen. Wanneer je zoekt op Google naar ‘pizzasteel’ of ‘pizza steel’ zul je diverse aanbieders tegenkomen….

BW SM5 + aankoopproces + review
Mijn gereedschappen Bakboek Op bezoek bij... Samenwerking met leverancier

BW SM5 + aankoopproces + review

Voor het kneden van mijn deeg gebruik ik de BW SM5 (Spiraalkneder) van BakkerijWereld. Je kunt hier de spiraalkneder vinden > BW SM Kneder Tafelmodel. Het is niet de goedkoopste spiraalkneder op de markt. Maar de prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed! Een bijzonder goede investering wanneer je veel en/of regelmatig brood bakt. Ik zou je…