Bakboek

Mijn bakboek (broodbak dagboek) is een dagboek over het bakken van brood. Ik schrijf hier niet elke dag voor. Maar je kunt hier mijn persoonlijke broodbak avonturen volgen.

Bakboek

1000 gebruikers sinds de lancering!

Tijd voor een klein feestje bij Bakkerij Rémon! Toen ik 3 weken geleden (uit een opwelling) bedacht om mijn domeinnaam te registreren en een website over brood te beginnen zijn er al ruim 1000 bezoekers op deze website geweest! Het klinkt misschien niet als veel, maar voor mij is het toch heel wat! Vooral de…

Bakboek

Desem Herman, een nieuw thuis en molenproducten

Zoals je in mijn vorige dagboekbericht kon lezen ben ik een desemcultuur gestart voor het bakken van broden. In eerste instantie maakte ik gebruik van speltmeel van de Aldi. Inmiddels heb ik mijn ingrediënten eens onder de loep genomen en werd het tijd om over te stappen van supermarktproducten naar molenproducten. Tegenwoordig ‘verzorg’ ik Herman…