Waar laat je brood rijzen?
Wanneer je begint met het bakken van brood vraag je jezelf misschien het volgende af: Waar laat je brood rijzen? Het recept zegt ‘zet het brood op een warme plek’, ‘zet bovenop je vaatwasser’ of…
De basis van het brood bakken: Je kunt op eigen tempo alle artikelen doornemen op mijn website. Met de doorklikmogelijkheden kom je bij alle benodigde informatie. Je kunt het dan waar en wanneer je maar wilt lezen. Ook staat bij ieder recept aangegeven welke kennis je nodig hebt om het recept soepel te kunnen volgen.
Voor het eerst brood bakken? Lees eerst dit bericht, je zult er gemak van hebben.
Wanneer je begint met het bakken van brood vraag je jezelf misschien het volgende af: Waar laat je brood rijzen? Het recept zegt ‘zet het brood op een warme plek’, ‘zet bovenop je vaatwasser’ of…
Wanneer je voor het eerst brood gaat bakken zit je misschien met de volgende vraag: Wat is brood hydratatie? Je zoekt recepten op via internet, je zit misschien in een community of groep over brood…
Er is niets vervelender dan het ellenlange handenwassen na het kneden van brooddeeg. Je spuit je handen vol zeep, je zet de kraan aan en op het moment dat het water je handen aanraakt ontstaat…
Wanneer je voor het eerst een brood gaat bakken vraag je jezelf misschien af of je jouw broodvorm moet invetten of niet. Dit is eigenlijk een vraag waar meerdere antwoorden op mogelijk zijn. Het komt…
Bij het bakken van brood is het goed om na te denken wanneer je jouw gevormde deeg wilt gaan bakken om het te laten transformeren naar een heerlijk vers brood. Bij sommige mensen zakt het…
Een deegkrabber is een heel handig gereedschap tijdens het bakken van brood! Je gebruikt het bijna in ieder stadium van het broodbak proces. Maar wat is een deegkrabber precies? Wat is een deegkrabber en waarom…
Je gelooft het misschien niet, maar de bakkersformule begrijpen is één van de meest belangrijke dingen om brood bakken ècht te leren beheersen. Rémon De bakkersformule, een onwijs handig stukje broodbak kennis dat, wanneer goed…
Heerlijk! Je hebt een brood gebakken. Je hebt genoten van de eerste plakken brood en wilt nu het brood wegleggen en bewaren voor een later moment. Maar, hoe bewaar je het brood nu eigenlijk goed?…
Je bent dan één van de eersten die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt. Bovendien ontvang je gratis het ‘Bakkerij Rémon Recept Sjabloon’!