Bruin Tarwe Busbrood 5050

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Ik kreeg de vraag waarom ik maar 550 gram bloem/meel per blik gebruik in plaats van de 575 gram die ik voor deze blikken aanbeveel. Dat komt doordat ik een volkorenmeel gebruik met erg veel glutenvormende eiwitten. Het eiwitpercentage in mijn volkorenmeel is bijna 18%! 550 gram geeft dus een mooi volume. Uiteraard speelt ook de deegontwikkeling en manier van opmaken mee. 😉

 2. Hallo Remon,

  Dank je wel voor je website met duidelijke informatie.
  Bak al 10 jaar mijn eigen spelt zuurdesem brood maar door je uitleg wordt alles toch net even duidelijker,
  hoe broodbakken in mekaar zit.
  Een heel dikke pluim van mij.
  Mocht ik een workshop nemen ben jij voor mij de beste.