De Buyer Mineral B Pannenkoekenpan
Voor het bakken van mijn crêpes, pannenkoeken en tortilla’s maak ik gebruik van een De Buyer Mineral B Pannenkoekenpan. Het is een plaatstalen (carbonstaal) pan zonder antiaanbaklaag. Bij goed gebruik en verzorgen gaat hij een leven lang mee.
Enkele aandachtspunten:
- Geschikt voor alle soorten fornuis. Gebruik je elektrisch of inductie, kies vooral dan voor een ‘brander’ die qua maat exact overeenkomt met de bodem van de pan. Verwarm de pan langzaam en koel hem ook langzaam af. Voorkom dus altijd temperatuurschokken. Gebruik op inductie NOOIT de boosterfunctie bij plaatstalen pannen (dat is uitsluitend geschikt voor het snel aan de kook brengen van een pan water).
- Gebruik bij voorkeur geen zure ingrediënten in deze pan, een desempannenkoek kan best, maar vet de pan goed in.
- Droog de pan na afspoelen met heet water direct af en zet de pan ingevet weg.
Je kunt De Buyer Mineral B Pannenkoekenpan hier bestellen.
Veel hulp ontvangen? Geef wat terug!
Is de informatie die je op mijn website kunt vinden ook waardevol voor jou? Heeft het ook jou geholpen of heb je weer nieuwe dingen geleerd? Is het kwartje gevallen waardoor je nu weet waarom iets mis ging? Wil je mij bedanken? Door een donatie te doen geef je wat terug voor de tijd, energie en passie die ik in deze website steek.
Foutje gevonden?
Je kunt het mij laten weten zodat ik het kan bijwerken 🙂 Geef een foutje door.
Over advertenties: Ik probeer ze zo min mogelijk te laten storen tijdens je bezoek. Ik heb ze wel nodig om deze website te kunnen onderhouden.