Deegkleed Couche

Handig om te weten bij dit product

Wanneer je dit product via de link aanschaft kan het zijn dat ik een klein percentage van het aankoopbedrag ontvang. Zo help je mij dus met het onderhouden van deze blog! Niet voor alle producten die ik aanbeveel ontvang ik commissie, sommige gebruik ik gewoon heel graag. Heb je geen product nodig maar wil je wel een blijk van waardering toesturen? Dat kan ook.

Leverancier van producten en jouw product op de plek van het product of een exclusieve samenwerking aangaan? Neem contact met mij op.

Mijn gereedschappen

Deegkleed Linnen 60cm. 2,3 meter

Voor het laten rijzen van mijn vloerbroden die niet in een deegmandje gaan gebruik ik het deegkleed van Baktotaal Bouwhuis, deze is 230cm lang. Zelf heb ik hem door midden geknipt en door Carla van ‘Het Ezeltje’ in Ypelo laten afwerken. Je kunt het deegkleed hier bestellen > Deegkleed Linnen 60cm. 2,3 meter

Delen:

Foutje gevonden?

Je kunt het mij laten weten zodat ik het kan bijwerken 🙂 Geef een foutje door.

Soortgelijke berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *