Deegkrabber kunststof asymmetrisch 12 x 8,6 cm (zwart)

Handig om te weten bij dit product

Wanneer je dit product via de link aanschaft kan het zijn dat ik een klein percentage van het aankoopbedrag ontvang. Zo help je mij dus met het onderhouden van deze blog! Niet voor alle producten die ik aanbeveel ontvang ik commissie, sommige gebruik ik gewoon heel graag. Heb je geen product nodig maar wil je wel een blijk van waardering toesturen? Dat kan ook.

Leverancier van producten en jouw product op de plek van het product of een exclusieve samenwerking aangaan? Neem contact met mij op.

Mijn gereedschappen

Deegkrabber kunststof asymmetrisch 12 x 8,6 cm (zwart)

Voor het bewerken en verwerken van mijn deeg gebruik ik de Deegkrabber kunststof asymmetrisch 12 x 8,6 cm (zwart) van Baktotaal Bouwhuis. Je kunt hem hier bestellen > Deegkrabber kunststof asymmetrisch 12 x 8,6 cm (zwart)

Delen:

Foutje gevonden?

Je kunt het mij laten weten zodat ik het kan bijwerken 🙂 Geef een foutje door.

Soortgelijke berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *