Auteursrecht

Alle inhoud op Bakkerij Rémon is zelf geschreven, gemaakt en gefotografeerd door Rémon, de eigenaar van deze blog/website/kennisbank. Mocht content ergens anders vandaan komen dan is dit aangegeven middels een bronvermelding. Het is niet toegestaan om foto’s, afbeeldingen, teksten en/of andere content zonder mijn toestemming over te nemen, te kopiëren, te gebruiken of aan te passen voor eigen/andere doeleinden. Het is wel toegestaan om naar deze website te verwijzen. Recepten mogen alleen gebruikt worden voor niet commerciële doeleinden.

Wil je toch gebruik maken van de informatie op deze website? Stuur dan een bericht om dit met mij te bespreken en om goedkeuring te vragen. Mocht je gebruik willen maken van informatie van derden (content waarbij een bronvermelding aangegeven is) neem dan contact op met de auteur van de desbetreffende content.

Inhoud op basis van persoonlijke ervaringen

De inhoud op Bakkerij Rémon is op basis van persoonlijke ervaring en eigen onderzoeken. Ik heb geen bakkersdiploma en heb nooit deelgenomen aan een cursus of workshop. Als beroepsbakker moeten bepaalde zaken wellicht, als hobbybakker ben ik van mening dat je lekker flexibel mag omgaan met het bakken van je eigen brood.

Lees ook de ‘Over Bakkerij Rémon‘ pagina.