Vind je het tof wat ik doe en wil je een blijk van waardering sturen? Dat kan!

Bakken is een hobby van mij, zoals je waarschijnlijk ook hier hebt gelezen. Maar zoals je wellicht weet kost het onderhouden van een blog ook veel tijd en geld.

Vind je de informatie die je hier kunt vinden handig en wil je hiervoor een financieel bedankje sturen? Dan kan dat hieronder. Liever een gewoon bedankje? Stuur dan een mail, het motiveert enorm!

Waarom doneren?

Alle informatie op Bakkerij Rémon is gratis toegankelijk voor iedereen. Hoewel het voor alle gebruikers gratis is zijn er voor de eigenaar (voor mij dus) wel kosten verbonden aan het onderhoud en beheer van deze website. Met dat als reden is deze website afhankelijk van (gulle) donateurs.

Ja, de informatie hier zal altijd gratis toegankelijk zijn voor een ieder die interesse heeft. Ik zou eerder overwegen de website offline te halen dan mensen er alsnog voor te laten betalen.

Ik ben van mening dat er te weinig goede & gratis (in ieder geval Nederlandstalige) bronnen zijn over het bakken van je eigen brood.

Jep, maar boeken zijn niet gratis, dat is de hele gedachte achter dit concept.

Naast dat de boeken niet gratis zijn is het een kwestie van concurrentie op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld ook al voldoende supermarkten maar komen er ook nog altijd nieuwe bij. Daarom ook deze extra bron van informatie. Het is goed voor de competitie, dat motiveert commerciële bedrijven weer om de best mogelijke kwaliteit aan te bieden. Jij hebt er dus alleen maar voordeel van.

Gratis en toegankelijke informatie voor iedereen

Een donatie sturen

Belangrijke informatie:

  • Het minimale bedrag voor een donatie is 2,50 euro, waarom is dat zo? Een betaling ontvangen kost mij geld. Het exacte bedrag is afhankelijk van de methode waarop je doneert (het is dus variabel). Met een minimale donatie van 2,50 euro verlies ik er in ieder gevalt niets op.
  • In verband met transactiekosten kan ik overgeboekte donaties niet terugboeken. Wanneer je gaat doneren zorg dan dat je er zeker van bent dat je het bedrag kunt missen.
  • Vul je een eigen bedrag in? Controleer dan dubbel of dat ook het bedrag is dat je daadwerkelijk wilt doneren, zo toets je niet per ongeluk een nulletje te veel in.
  • Bedankt voor je donatie!

Bedrag