Vind je het tof wat ik doe en wil je een blijk van waardering sturen? Dat kan!

Bakken is een hobby van mij, zoals je waarschijnlijk ook hier hebt gelezen. Maar zoals je wellicht weet kost het onderhouden van een blog ook veel tijd en geld. Nu heb ik het geluk dat ik zelf mijn website host en kan onderhouden. Dat scheelt!

Vind je de informatie die je hier kunt vinden handig en wil je hiervoor een financieel bedankje sturen? Dan kan dat hieronder. Liever een gewoon bedankje? Stuur dan een mail, het motiveert enorm!

Gratis en toegankelijke informatie voor iedereen

Om alle informatie op deze website gratis en toegankelijk te houden kun je mij helpen door mij te ondersteunen met een donatie. Ook kun je één van de producten kopen die ik gebruik (de producten van Amazon), ik zal dan een vergoeding krijgen van de verkoper.

Een donatie sturen

Belangrijke informatie:

  • Je zult merken dat de ontvanger ‘Webstudio Remon’ is. Het is noodzakelijk voor mij om mijn zakelijke rekening te gebruiken om donaties te kunnen ontvangen.
  • Waarom is de minimale donatie 0,50 euro? Een betaling ontvangen kost mij maximaal 0,35 euro (ex. btw). Wanneer ik minder ontvang moet ik dus geld betalen voor het ontvangen van een donatie.
  • In verband met transactiekosten kan ik overgeboekte donaties niet terugboeken.
  • Bedankt voor je donatie!

Naam

Bericht

Bedrag €*