Videoproductie cursus
Bakboek

Een nieuwe (ongemakkelijke) uitdaging, start van de opnames

Na veel werk te hebben verzet op deze website (schrijven van ruim 70 artikelen, waaronder recepten) is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nooit had ik gedacht dat ik op deze manier meegesleurd zou worden in de magie van het brood bakken.

Zoals je wellicht weet komt binnenkort mijn basiscursus beschikbaar: ‘Je eerste brood: Witbrood uit de bus in cursusformaat’. Dit is een cursus waarbij je alle belangrijkste dingen leert die voor een thuisbakker van toepassing zijn. Ik wil natuurlijk wel wat extra kwaliteit bieden (ik ben er trouwens van overtuigd dat deze website al erg veel kwalitatieve informatie bevat). Het is tijd voor video’s!

Start van de opnames voor de basiscursus

Ik vind het nog wel een dingetje hoor. Video’s over het bakken van brood. Maar goed, toch maar met de billen bloot en het diepe in. Mijn keuken is vrij beperkt in ruimte (vooral als het gaat om plekken met voldoende daglicht, voor film dan). Even uitzoeken hoe ik dit het beste kan doen. Ik probeer de theorie zo veel mogelijk te combineren met duidelijke uitleg op beeld!

Account aanmaken voor wanneer de cursus lanceert

Wil je meedoen aan de cursus? Dan kun je vast voorbereiden door een account aan te maken, dat kan via deze link of door het poppetje in het menu aan te klikken.

Nog even geduld mensen, het komt er aan 😉

Afbeelding van Bokskapet via Pixabay

Delen:

Foutje gevonden?

Je kunt het mij laten weten zodat ik het kan bijwerken 🙂 Geef een foutje door.

Soortgelijke berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *