Even pauze…
Zoals jullie al hebben opgemerkt zijn er de afgelopen tijd geen nieuwe recepten en handleidingen geplaatst. Dat komt omdat Bakkerij Rémon even pauze neemt. Ik bak nog wel brood maar ben de komende tijd minder actief met het beantwoorden van vragen op deze website en in de diverse Facebook-groepen.
Een bericht of e-mail sturen mag natuurlijk altijd, ook via de contactpagina.
Heel veel succes en plezier met bakken, Rémon.
Veel hulp ontvangen? Geef wat terug!
Is de informatie die je op mijn website kunt vinden ook waardevol voor jou? Heeft het ook jou geholpen of heb je weer nieuwe dingen geleerd? Is het kwartje gevallen waardoor je nu weet waarom iets mis ging? Wil je mij bedanken? Door een donatie te doen geef je wat terug voor de tijd, energie en passie die ik in deze website steek.
Foutje gevonden?
Je kunt het mij laten weten zodat ik het kan bijwerken 🙂 Geef een foutje door.
Over advertenties: Ik probeer ze zo min mogelijk te laten storen tijdens je bezoek. Ik heb ze wel nodig om deze website te kunnen onderhouden.