Basisrecept bruin desembrood

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

4 Reacties

 1. Super leuk dat het zo flexibel is. Het is voor mij nog wel lastig te begrijpen waarom het allemaal precies logisch is. Maar je andere artikelen leggen het erg duidelijk uit. Wanneer ik meer tijd heb lees ik het verder.

  Ik hoop dat je nog wat andere recepten met desem gaat plaatsen. Ik ontvang je nieuwsbrief dus wanneer ik er één voorbij zie komen ga ik direct aan de slag.

  1. Hallo Martin,

   Wat leuk dat je hem ook hebt gemaakt! Het begrijpen van de ‘logica’ komt gaandeweg vanzelf. Inlezen en blijven oefenen, ervaring opbouwen en het deeg leren lezen laten je vanzelf inzien ‘waarom’ iets zo is. Alleen door te doen leer je de tekst in perspectief te brengen.

   Bakze!

 2. Heerlijk! Ik heb de variant met desem van rogge volkorenmeel, tarwebloem en volkoren tarwemeel gemaakt. Het is echt geweldig! Hij was nog iets compact maar ik blijf lekker oefenen. Mijn desem is nog wat jong en ik in je bericht over desem dat ze gaandeweg sterker worden. Ik ben mega enthousiast. Dank je wel voor het geweldige recept!