Doorgaan naar inhoud

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis Recept Sjabloon.

  • Home
  • BasisUitvouwen
    • Je eerste brood bakken
    • Begrippen
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Mengen & kneden
    • Bulkrijs of eerste rijs
    • Verdelen & Opmaken
    • Narijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • GeavanceerdUitvouwen
    • Begrippen
    • Enzymen
    • Bijzondere broodvormen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
    • Werken met ‘andere’ graansoorten
  • ReceptenUitvouwen
    • Witbrood
    • Bruinbrood
    • Meergranenbrood
    • Volkorenbrood
    • Gistbrood
    • Desembrood
    • Roggebrood
  • RekenmachinesUitvouwen
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Inhoud broodbakblik berekenen
    • Desem of Levain rekenmachine
    • Melk(poeder) converter
    • Rekenmachine voor deegtemperatuur
    • Bepaal droge stof in bloem of meel
  • Foutenanalyse
  • FAQ
  • NieuwsUitvouwen
    • Doe-het-zelf
    • Op bezoek bij…
    • Samenwerkingen
  • Video’s
  • MasterclassesUitvouwen
    • Zachte Witte Bolletjes
  • Contact
  • OverUitvouwen
    • Over Bakkerij Rémon
    • Mijn gereedschappen
    • Foto’s van broden
    • Zakelijk/Samenwerken
    • Leveranciers
    • Privacyverklaring
    • Disclaimer
    • Algemene voorwaarden
Masterclass
Doneren
Bakkerij Rémon

'Zelf brood leren bakken vanuit de basis,

Zoeken
Facebook Instagram YouTube
Bakkerij Rémon
Doneren

Foto’s

Foto’s van broden

Een galerij met broodfoto’s om een impressie te krijgen van mijn baksels. Niet alle broden zijn uitgewerkt als recept, soms gooi ik ook ‘gewoon wat bij elkaar’.

  • Lichtbruin Desembrood met inkepingen over hele deeghuid
    Lichtbruin Desembrood met inkepingen over hele deeghuid
  • Inkepingen op desembrood over hele deeghuid
    Inkepingen op desembrood over hele deeghuid
  • Desem graantekening
    Desem graantekening
  • Lichtbruin Tarwe-Emmer Desembrood - 3
    Lichtbruin Tarwe-Emmer Desembrood – 3
  • Lichtbruin Tarwe-Emmer Desembrood - 4
    Lichtbruin Tarwe-Emmer Desembrood – 4
  • Lichtbruin Tarwe-Emmer Desembrood - 6
    Lichtbruin Tarwe-Emmer Desembrood – 6
  • Lichtbruin Tarwe-Emmer Desembrood - 8
    Lichtbruin Tarwe-Emmer Desembrood – 8
  • Focaccia en meergranen met heel gekookte Rogge
    Focaccia en meergranen met heel gekookte Rogge
  • Bruin Desembrood met gebroken lijnzaad - Korst
    Bruin Desembrood met gebroken lijnzaad – Korst
  • Bruin Desembrood met gebroken lijnzaad - Kruim
    Bruin Desembrood met gebroken lijnzaad – Kruim
  • Driegranen vloerpunt - Bovenaanzicht
    Driegranen vloerpunt – Bovenaanzicht
  • Gemengde Batards
    Gemengde Batards
  • Pistolets met Rogge Kookstuk
    Pistolets met Rogge Kookstuk
  • Meergranen bruin desembrood uit de bus
    Meergranen bruin desembrood uit de bus
  • La tabatière
    La tabatière
  • Weizenmischbrot (Tarwe-mengbrood) 75:25 - 3
    Weizenmischbrot (Tarwe-mengbrood) 75:25 – 3
  • Bruinbrood met havermout decoratie
    Bruinbrood met havermout decoratie
  • Bruin desembrood
    Bruin desembrood
  • Experimenteren met insnijden onder verschillende hoeken
    Experimenteren met insnijden onder verschillende hoeken
  • Herfstbock Bierbrood met Jong belegen en Parmezaanse kaas
    Herfstbock Bierbrood met Jong belegen en Parmezaanse kaas
  • Gebakken bruine bollen
    Gebakken bruine bollen
  • Desembatard en boule met Volkoren Emmer
    Desembatard en boule met Volkoren Emmer
  • Licht meergranen nachtbrood na lange fermentatie - Na het bakken
    Licht meergranen nachtbrood na lange fermentatie – Na het bakken
  • Italiaanse Bollen
    Italiaanse Bollen
  • Recept voor Italiaanse bollen - Dubbellaags gebakken met hete lucht
    Recept voor Italiaanse bollen – Dubbellaags gebakken met hete lucht
  • Driegranen vloerpunt - Gesneden
    Driegranen vloerpunt – Gesneden
  • Volkoren Pistolets
    Volkoren Pistolets
  • Witte pistolets
    Witte pistolets
  • Batard met kookstuk, formules voor ervaren bakkers
    Batard met kookstuk, formules voor ervaren bakkers
  • Maïsbrood
    Maïsbrood
  • Crusty cross rolls, met donker gerstemoutmeel
    Crusty cross rolls, met donker gerstemoutmeel
  • Brioche-kaneelbroodje
    Brioche-kaneelbroodje
  • Desembatard met Volkoren Emmer Kruim
    Desembatard met Volkoren Emmer Kruim
  • Meergranen pistolet
    Meergranen pistolet
  • Bruine lunchbroodjes met Slaege Rode Wintertarwe
    Bruine lunchbroodjes met Slaege Rode Wintertarwe
  • Bruine lunchbroodjes met Slaege Rode Wintertarwe - Batard van boven
    Bruine lunchbroodjes met Slaege Rode Wintertarwe – Batard van boven
  • Batard met ovenrijs
    Batard met ovenrijs
  • Baguette
  • De tweede serie baksels van de bakstaal
    De tweede serie baksels van de bakstaal
  • Pain de Tressé met Slaege Rode Wintertarwe
    Pain de Tressé met Slaege Rode Wintertarwe
  • Weizenmischbrot (Tarwe-mengbrood) 75:25 - 2
    Weizenmischbrot (Tarwe-mengbrood) 75:25 – 2
  • Weizenmischbrot (Tarwe-mengbrood) 75:25 - 1
    Weizenmischbrot (Tarwe-mengbrood) 75:25 – 1
  • 40 Bruine Bollen
    40 Bruine Bollen
  • Tarwemengbrood
  • Desembatard met Volkoren Emmer
    Desembatard met Volkoren Emmer
  • Desembatard met Volkoren Emmer - 1
    Desembatard met Volkoren Emmer – 1
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wat nodig van Bol? Koop door op het bovenstaande plaatje te klikken. Het kost je niets extra’s, maar levert Bakkerij Rémon een klein percentage op.

  • Home
  • Over
  • Masterclasses
  • Contact
  • Leveranciers
  • Privacyverklaring
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
  • Doneren
  • Archief
  • Zakelijk/Samenwerken

© Bakkerij Rémon | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | KvK: 64739848 | Een handelsnaam van Rémon Megelink

Masterclasses
  • Home
  • Basis
    • Je eerste brood bakken
    • Begrippen
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Mengen & kneden
    • Bulkrijs of eerste rijs
    • Verdelen & Opmaken
    • Narijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • Geavanceerd
    • Begrippen
    • Enzymen
    • Bijzondere broodvormen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
    • Werken met ‘andere’ graansoorten
  • Recepten
    • Witbrood
    • Bruinbrood
    • Meergranenbrood
    • Volkorenbrood
    • Gistbrood
    • Desembrood
    • Roggebrood
  • Rekenmachines
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Inhoud broodbakblik berekenen
    • Desem of Levain rekenmachine
    • Melk(poeder) converter
    • Rekenmachine voor deegtemperatuur
    • Bepaal droge stof in bloem of meel
  • Foutenanalyse
  • FAQ
  • Nieuws
    • Doe-het-zelf
    • Op bezoek bij…
    • Samenwerkingen
  • Over
    • Over Bakkerij Rémon
    • Mijn gereedschappen
    • Foto’s van broden
    • Zakelijk/Samenwerken
    • Leveranciers
    • Privacyverklaring
    • Disclaimer
  • Video’s
  • Masterclasses
    • Zachte Witte Bolletjes
  • Contact
Zoeken
Facebook Instagram YouTube

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis Recept Sjabloon.