Help welk materiaal bakvorm moet ik kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

   1. De maat bakblikken die jij aanbeveelt zijn een uitkomst voor 400 grams brood. Ik doe het nu ook in stalen bakblikken en het gaat geweldig. Goede maat. Kan ik bij dit antwoord ook een foto meesturen?

  1. Met de bakvormen heb ik geen ervaring. Voordeel is wel dat je niet hoeft te stomen gezien er een deksel op zit. Je kunt daar inderdaad gewoon busbroden in bakken.

 1. Beste,
  Welke bakblikken gebruik ik het beste om een gluten-en lactosevrij brood te bakken? Ik heb een paar blikken waar het brood moeilijk uit te halen valt.
  Vriendelijke groeten
  Sonja

  1. In principe zou dat niet veel uit mogen maken. Wel kan het lossingsmiddel/smeermiddel dat je gebruikt er veel verschil maken. Wanneer je invet met een goede bakspray dan zou het brood altijd moeten lossen wanneer het gaar is. Blikken bij voorkeur nooit meer afwassen zodat ze wat vettig blijven.

   Rémon