Herfstbock Bierbrood met Jong belegen en Parmezaanse kaas
Je maakt gebruik van de volgende kennis & technieken
Klik op één van de onderstaande links voor meer informatie over dat onderwerp.Een lekker Herfstbock Bierbrood met 2 soorten kaas. Het perfecte brood voor tijdens de lunch na een stevige wandeling door de lagen van bladeren in het bos.
Inhoudsopgave
Herfstbock Bierbrood met Jong belegen en Parmezaanse kaas
4
uur40
minutenGebakken in twee KitchenCraft Master Class Broodblikken (250 gram). Dit brood heb ik gebakken in een combi-magnetron (ik had nog geen ‘echte’ oven).
Ingrediënten
Instructies
- Weeg alle ingrediënten af. Meng het Zout door de bloem. Vervolgens voeg je de rest van de ingrediënten toe, ook de kaas.
- Kneed samen tot een mooi soepel deeg. Klaar met kneden? Dek dan af met deksel of droge doek en laat rijzen tot ongeveer in volume verdubbeld.
- Verdeel deeg eventueel en vorm voor. Laat 20 minuten afgedekt rusten.
- Maak de deegstukken op tot busbroden en plaats licht bestoven in bus. Dek af tot het brood klaar is met rijzen.
- Verwarm oven voor op 250 graden. Zet brood in de oven en bak 15 minuten met stoom op 200 graden. Resterende baktijd temperatuur verlagen tot 180 graden tot brood gaar is en gewenste kleur heeft.
BAKKERSFORMULE
Veel hulp ontvangen? Geef wat terug!
Is de informatie die je op mijn website kunt vinden ook waardevol voor jou? Heeft het ook jou geholpen of heb je weer nieuwe dingen geleerd? Is het kwartje gevallen waardoor je nu weet waarom iets mis ging? Wil je mij bedanken? Door een donatie te doen geef je wat terug voor de tijd, energie en passie die ik in deze website steek.
Foutje gevonden?
Je kunt het mij laten weten zodat ik het kan bijwerken 🙂 Geef een foutje door.
Over advertenties: Ik probeer ze zo min mogelijk te laten storen tijdens je bezoek. Ik heb ze wel nodig om deze website te kunnen onderhouden.