Lichtbruin Tarwe Rogge vloerbrood met geroosterde pitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. Vorige week de workshop gedaan bij Remon en vandaag geprobeerd 2 vloerbroden te bakken. Resultaat is zeker verbeterd naar de workshop. Broden zien er goed uit. Over de smaak kan ik nog niets zeggen want morgen worden ze pas aangesneden. Nogmaals dank Remon voor je leuke en leerzame workshop. Ik kan iedereen de workshops aanbevelen want je doet er een hoop kennis en het is nog gezellig ook.

  2. Lukte direct goed en de smaak is voortreffelijk. Roggemeel voegt het extra toe wat betreft de smaak en stevigheid bij het snijden. Fijn recept om vaak te gebruiken.
    De workshop in juni heeft mij nuttige basis dingen geleerd zo ook inzicht in de bakkersformule.
    Ik durf nu veel meer uit te proberen en weet waarop te letten.