MyWeigh KD-8000
Voor het afwegen van mijn ingredienten gebruikte ik voorheen de Soehnle Page Compact Keukenweegschaal. Sinds kort ben ik echter overgestapt op de MyWeight KD-8000. Een aantal voordelen zijn:
- Beter nulpunt, ook tijdens het verschuiven van de weegschaal blijft hij netjes op 0. Doordat de meting intern gebeurt en niet via de pootjes kun je de weegschaal ook verplaatsen of verschuiven zonder dat je de nulmeting kwijtraakt. Vooral handig bij grotere en plakkerige deegstukken.
- Je kunt gebruik maken door af te wegen met behulp van de bakkersformule. Eerst bloem/meel wegen en de rest in procenten er bij, scheelt wat rekenwerk.
- Groot werkoppervlak (18x18cm).
- Afneembaar en schoon werkoppervlak.
- Zowel te gebruiken met adapter als op batterijen.
- Nauwkeurig op de gram wegen tot en met 8000 gram.
Je kunt de MyWeigh KD-8000 hier bestellen.
Volg een workshop brood bakken bij Rémon
Na afloop van een workshop weet jij precies wat je doet om tot een bepaald resultaat te komen. Misschien nog wel belangrijker, je begrijpt ook waarom! Zo kun jij vol zelfvertrouwen de juiste keuzes maken tijdens het bakken van jouw eigen brood.
Foutje gevonden?
Je kunt het mij laten weten zodat ik het kan bijwerken 🙂 Geef een foutje door.