Een half miljoen keer bezocht!
Hoe tof is dat! De website van Bakkerij Rémon is sinds de start al ruim een half miljoen keer bezocht, een half miljoen! Dat is 500.000 keer! Super Bizar. Inmiddels tikt het YouTube-kanaal ook bijna…
Nieuws over Bakkerij Rémon, hier kun je het volgen! Uiteraard zal ik nieuwe weetjes ook op sociale media plaatsen.
Hoe tof is dat! De website van Bakkerij Rémon is sinds de start al ruim een half miljoen keer bezocht, een half miljoen! Dat is 500.000 keer! Super Bizar. Inmiddels tikt het YouTube-kanaal ook bijna…
Dit weekend (17 & 18 september 2022) kun je mij vinden bij de stand van Bakkerij-wereld tijdens MjamTaart Cake & Bake Experience! Vragen over werken met de BW SM5? Of heb je misschien andere vragen…
Zoals jullie al hebben opgemerkt zijn er de afgelopen tijd geen nieuwe recepten en handleidingen geplaatst. Dat komt omdat Bakkerij Rémon even pauze neemt. Ik bak nog wel brood maar ben de komende tijd minder…
Wat onwijs tof, op zaterdag 9 april 2022 ben ik aanwezig bij Cookingathome in Rijssen! Hoe ziet deze dag eruit? Vanaf 11:00 tot 15:00 uur ben ik aanwezig in de winkel. Gedurende deze tijd zal…
Update: in plaats van digitale Masterclasses verzorg ik nu workshops Welke workshop brood bakken het best bij jou past, hangt af van wat jij wilt leren. Tijdens een workshop leer je altijd de basistheorie die bij iedere broodsoort van toepassing…
Deze groep is voor thuisbakkers die mee willen denken met Bakkerij Rémon. Aan welke content is behoefte, wat zijn jullie ideeën voor blogberichten, handleidingen en video’s? Je helpt dus als communitylid (en Ambassadeur) meedenken over…
Wat gaaf! Bakkerij Rémon heeft sinds de lancering vorig jaar september (2020) ruim 150 duizend weergaven gehad! Super leuk om te zien dat zoveel van jullie ook terug blijven komen. Vergeet je ook niet de…
Hallo trouwe bezoekers en nieuwelingen. Voor de nieuwe lezers op deze website, van harte welkom! Waarom het even rustig is Het is even wat stiller bij Bakkerij Rémon. Op de achtergrond ben ik ontzettend druk…
Brood bakken met de DeSh stoom, hoe gaat dat? Zoals je in mijn artikel ‘Waarom en hoe kun je brood bakken met stoom?‘ kunt lezen krijg je door het introduceren van stoom in je oven…
Bakken met ècht bakwaardig meel van Nederlandse bodem, Slaegemeel, wat is dat? Na het een paar keer voorbij te hebben zien komen werd ik toch wel benieuwd naar de bakkwaliteiten van dit Nederlandse bakgraan (vooral…
Je bent dan één van de eersten die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt. Bovendien ontvang je gratis het ‘Bakkerij Rémon Recept Sjabloon’!