BW SM5 SE (Special Edition)
Voor het kneden van mijn deeg gebruik ik de BW SM5 Special Edition (Spiraalkneder) van Bakkerijwereld. Je kunt hier de spiraalkneder vinden > BW SM5 Special Edition. Contactgegevens: Review van de BW SM5 Voor de…
Nieuws over Bakkerij Rémon, hier kun je het volgen! Uiteraard zal ik nieuwe weetjes ook op sociale media plaatsen.
Voor het kneden van mijn deeg gebruik ik de BW SM5 Special Edition (Spiraalkneder) van Bakkerijwereld. Je kunt hier de spiraalkneder vinden > BW SM5 Special Edition. Contactgegevens: Review van de BW SM5 Voor de…
Hoewel veel thuisbakkers hun brood zonder broodverbetermiddel willen bakken, krijg ik steeds meer vraag naar hoe men een broodverbetermiddel (BVM) in receptuur kan toepassen. Men wil dan bijvoorbeeld graag zo veel mogelijk het brood van de lokale bakker…
De Wilfa Probaker is een vrij nieuwe machine op de markt. Eén machine die ‘alles kan’. In deze review ga ik me vooral richten op het gebruik van de Wilfa bij het kneden van brooddeeg….
Hoe tof is dat! De website van Bakkerij Rémon is sinds de start al ruim een half miljoen keer bezocht, een half miljoen! Dat is 500.000 keer! Super Bizar. Inmiddels tikt het YouTube-kanaal ook bijna…
Dit weekend (17 & 18 september 2022) kun je mij vinden bij de stand van Bakkerij-wereld tijdens MjamTaart Cake & Bake Experience! Vragen over werken met de BW SM5? Of heb je misschien andere vragen…
Zoals jullie al hebben opgemerkt zijn er de afgelopen tijd geen nieuwe recepten en handleidingen geplaatst. Dat komt omdat Bakkerij Rémon even pauze neemt. Ik bak nog wel brood maar ben de komende tijd minder…
Wat onwijs tof, op zaterdag 9 april 2022 ben ik aanwezig bij Cookingathome in Rijssen! Hoe ziet deze dag eruit? Vanaf 11:00 tot 15:00 uur ben ik aanwezig in de winkel. Gedurende deze tijd zal…
Wat gaaf! Bakkerij Rémon heeft sinds de lancering vorig jaar september (2020) ruim 150 duizend weergaven gehad! Super leuk om te zien dat zoveel van jullie ook terug blijven komen. Vergeet je ook niet de…
Brood bakken met de DeSh stoom, hoe gaat dat? Zoals je in mijn artikel ‘Waarom en hoe kun je brood bakken met stoom?‘ kunt lezen krijg je door het introduceren van stoom in je oven…
Bakken met ècht bakwaardig meel van Nederlandse bodem, Slaegemeel, wat is dat? Na het een paar keer voorbij te hebben zien komen werd ik toch wel benieuwd naar de bakkwaliteiten van dit Nederlandse bakgraan (vooral…
Je bent dan één van de eersten die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt. Bovendien ontvang je gratis het ‘Bakkerij Rémon Recept Sjabloon’!