Een gratis online cursus brood bakken volgen

Wil je een gratis online cursus brood bakken volgen? Bij Bakkerij Rémon kun je gratis meedoen aan de basiscursus broodbakken. Je volgt in eigen tempo het programma.

Om mee te doen aan een cursus heb je een account nodig (om je voortgang bij te houden). Zorg dat je hier al een account hebt aangemaakt.

Waarom een cursus brood bakken?

Wil je (beter) brood leren bakken? Dan zijn de cursussen van Bakkerij Rémon wat voor jou. Een cursus brood bakken helpt je met het begrijpen van de processen. Je leert gedurende de basiscursus welke invloeden ingrediënten, kneden, temperatuur, vormen en bakken hebben. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen die je tijdens deze cursus brood bakken leert. De basiscursus bestaat uit een combinatie van theorie en handige video’s die jou door het proces heen helpen. Bak je regelmatig brood en wil je dit dus ‘beter’ leren doen? Dan is dit dus de juist plek!

Impressie van de online cursus brood bakken: Witbrood uit de bus in cursusformaat

Impressie van de basiscursus

Ik heb de gratis basis cursus brood bakken gevold en wil meer

Wanneer je de basis al onder de knie hebt en meer over het bakken van brood wilt leren dan kun je een aanvraag indienen via de contactpagina. Bij voldoende animo zal ik de tijd proberen vrij te maken om aan een nieuwe cursus te gaan werken. Deze website is een gratis initiatief dus ik kan geen data noemen waarop ik iets verwacht gereed te hebben. Het kost veel tijd om een cursus brood bakken te realiseren.