Broden met zaden en/of pitten

Lichtbruin Tarwe-Rogge vloerbrood met geroosterde pitten

Lichtbruin Tarwe-Rogge vloerbrood met geroosterde pitten

Recept voor Lichtbruin Tarwe-Rogge vloerbrood met geroosterde pitten Wil je zelf een Lichtbruin Tarwe-Rogge vloerbrood met geroosterde pitten bakken? Dan is dit recept wat voor jou! Door het roosteren van de pitten krijgt ze extra…

Bruin busbrood met gemalen lijnzaad, havermout en gerstemoutmeel

Bruin busbrood met gemalen lijnzaad, havermout en gerstemoutmeel

Recept voor Bruin busbrood met gemalen lijnzaad, havermout en gerstemoutmeel Zelf een Bruin busbrood met gemalen lijnzaad, havermout en gerstemoutmeel bakken? Dan is dit recept wat voor jou. De toevoeging is heel subtiel, maar het…

Roggebrood van Volkoren en Gebuilde Rogge met Pompoenpitten

Roggebrood van Volkoren en Gebuilde Rogge met Pompoenpitten

Recept voor Roggebrood van Volkoren en Gebuilde Rogge met Pompoenpitten Dit Roggebrood is stevig, zwaar en compact. Het heeft een Fris aroma en is niet te zuur qua smaak. Het vraagt een totaal andere werkwijze…

Vierkant vloerbrood met semolina, volkoren tarwe en gebroken lijnzaad

Vierkant vloerbrood met semolina, volkoren tarwe en gebroken lijnzaad

Zelf vierkant vloerbrood met semolina, volkoren tarwe en gebroken lijnzaad bakken Afgelopen donderdag kreeg ik een nieuw receptenboek binnen. Namelijk ‘Brood 2’ van Levine van Doorne. Naast het maken van je eigen receptuur is inspiratie…