Desembrood

Zelf desembrood bakken? Deze broodrecepten maken gebruik van fermentatie op natuurlijk wijze. Door het gebruik van een desemcultuur dus. Ook kan het zijn dat de recepten een combinatie gebruiken van commerciële gist en gisten uit een desem.

Roggebrood van Volkoren en Gebuilde Rogge met Pompoenpitten

Roggebrood van Volkoren en Gebuilde Rogge met Pompoenpitten

Recept voor Roggebrood van Volkoren en Gebuilde Rogge met Pompoenpitten Dit Roggebrood is stevig, zwaar en compact. Het heeft een Fris aroma en is niet te zuur qua smaak. Het vraagt een totaal andere werkwijze…

Basisrecept lichtbruin desembrood (met desem o.b.v. tarwe, spelt of rogge)

Basisrecept lichtbruin desembrood (met desem o.b.v. tarwe, spelt of rogge)

Zelf lichtbruin desembrood bakken Ben je op zoek naar een basisrecept voor desembrood? Aan de hand van dit basisrecept kun je enorm veel leren. Het is echt super belangrijk om alle informatie op deze pagina…

Lichtbruin desembrood met Rode Wintertarwe en met stijve Levain

Lichtbruin desembrood met Rode Wintertarwe en met stijve Levain

Recept voor een Lichtbruin desembrood met Rode Wintertarwe en met stijve Levain Wohoo, eindelijk tijd om recepten voor desembrood te plaatsen! Ik heb besloten de informatie over bakken met commerciële gist en het gebruik van…