Gistbrood

Natuurlijk zit er in een desemcultuur ook gist. Maar deze gistbroden worden gebakken door gebruik te maken van een ‘Commerciële Gist’.

Vierkant vloerbrood met semolina, volkoren tarwe en gebroken lijnzaad

Vierkant vloerbrood met semolina, volkoren tarwe en gebroken lijnzaad

Afgelopen donderdag kreeg ik een nieuw receptenboek binnen. Namelijk ‘Brood 2’ van Levine van Doorne. Naast het maken van je eigen receptuur is inspiratie opdoen en bewezen recepten volgen toch ook wel heel leuk. Het…

Wit tosti brood met gerookte paprikapoeder en vier seizoenen peper

Wit tosti brood met gerookte paprikapoeder en vier seizoenen peper

Recept voor wit casinobrood met gerookte paprikapoeder en peper, ideaal als boterham voor je tosti! Dit tosti brood met paprikapoeder en vier seizoenen peper is ideaal om een heerlijke tosti te ‘bouwen’! Door het brood…