Knapperige witte pitabroodjes
Zelf knapperige witte pitabroodjes maken Ben je op zoek naar een recept voor knapperige witte pitabroodjes? Hieronder kun je mijn recept vinden. Deze broodjes bak je bij voorkeur op een steen of steel. Zorg dat…
Wil je zelf broodjes bakken? Kleine broodjes, zacht of krokant, er zijn veel soorten kleinbrood. Als je zelf wilt starten met broodjes bakken zit je hier goed! Er zijn diverse recepten voor zowel krokante als zachte broodjes te vinden. Allemaal met hun uniek eigenschappen. Naast dat je het recept voor het zelf broodjes bakken volgt, leer je ook waarom je iets doet. Van een recept alleen leer je niet. Als je begrijpt hoe en waarom je een bepaalde stap zet, of een specifieke handeling doet, dan wordt het zelf broodjes bakken nog veel leuker!
Zelf knapperige witte pitabroodjes maken Ben je op zoek naar een recept voor knapperige witte pitabroodjes? Hieronder kun je mijn recept vinden. Deze broodjes bak je bij voorkeur op een steen of steel. Zorg dat…
Zachte bolletjes recept voor zachte witte melkbollen Ben je op zoek naar een recept voor zachte witte melkbolletjes? Hieronder kun je mijn recept vinden. Het is eigenlijk een tweede versie van mijn andere zachte witte…
Wil je zelf aan de slag om lekkere knapperige witte broodjes te bakken met sesamzaad? Met dit recept voor Witte Sesam Krusties bak je jouw eigen vierkante knapperige sesambroodjes. Dit recept is een variant op…
Dit recept voor Volkoren meergranen pistolets zit vol van smaak en heeft een zacht kruim. Door het gebruik van een Rogge Kookstuk kun je wat meer water kwijt in het deeg wat de versheid ervaring…
Wil je zelf volkoren pistolets bakken? Met deze simpele volkoren pistolets kun je eindeloos variëren. Verwerk er bijvoorbeeld eens een Duitse Kruidenmelange doorheen. Geef ze meer smaak door een deel van het meel te verwerken…
Wil je zelf witte pistolets bakken? Met deze simpele witte pistolets kun je eindeloos variëren. Verwerk er bijvoorbeeld eens Italiaanse kruiden in. Geef ze meer smaak door een deel van de bloem te verwerken in…
Een recept voor heerlijke Italiaanse bollen. Lekker met kaas en tomaat, vlees of om te beleggen als pizza (en eventueel nog even af te grillen). Dit recept maakt gebruik van een Poolish voor wat extra…
Een makkelijke variatie op mijn zachte bruine bollen. Deze keer bollen zonder extra toegevoegde suikers! BAKKERSFORMULE 50% Volkoren tarwemeel (Ik gebruikte Volkorenmeel GLX van Holland Meel) 50% Tarwebloem (Ik gebruikte Smaragd Patent van Holland Meel)…
Een makkelijke variatie op mijn zachte witte bollen. Deze keer bollen zonder extra toegevoegde suikers! BAKKERSFORMULE 100% Tarwebloem (Ik gebruikte Smaragd Patent van Holland Meel) 68% Halfvolle melk 2% Zout 1% Instant Gist of 2,5% Verse gist 6% Zachte…
Onze Oosterburen gebruiken graag kruiden in hun brood, het kruidenmengsel is vooral terug te vinden in broden waarin Rogge is verwerkt. Ik heb er bij deze bruine bollen (zonder Rogge) ook voor gekozen om een…
Je bent dan één van de eersten die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt. Bovendien ontvang je in de bevestigingsmail een download link naar mijn handige Recept Sjabloon. Print hem uit en stel je eigen receptenboek samen.