Licht meergranen nachtbrood
Een licht meergranen nachtbrood dat vol is van smaak. Bij dit brood hoef je niet te kneden of de ‘stretch & fold’ techniek toe te passen. Je maakt puur gebruik van de kracht van tijd…
Het brooddeeg van een nachtbrood is lang onderweg. Zeker wanneer je dat vergelijkt met een brood dat je binnen, pak hem beet 4 uur bakt.
De nachtbroden hebben deze naam omdat ze gedurende de nacht ontwikkelen. De smaak verrijkt en de gistcultuur krijgt de tijd om zich uit te breiden. Deze nachtbroden staan dus voor een perfecte balans tussen tijd en smaak. Bij sommige recepten is kneden niet eens nodig. Ideaal voor bijvoorbeeld iemand zonder deegkneder die door complicaties niet handmatig kan kneden.
Een licht meergranen nachtbrood dat vol is van smaak. Bij dit brood hoef je niet te kneden of de ‘stretch & fold’ techniek toe te passen. Je maakt puur gebruik van de kracht van tijd…
Je bent dan één van de eersten die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt. Bovendien ontvang je gratis het ‘Bakkerij Rémon Recept Sjabloon’!