Recepten

Broodbak recepten voor thuis

Zoek je een brood recept? Hier kun je allerlei recepten vinden om zelf brood te bakken. Wit, bruin, volkoren, Grootbrood, Broodjes, Busbrood, Vloerbrood & meer.

Diverse soorten brood recepten

De broodrecepten van Bakkerij Rémon zijn heel divers. Hoewel de recepten zijn gemaakt voor een specifieke vorm of bakwijze, zijn ze toch erg flexibel. Je kunt van een groot brood bijvoorbeeld bolletjes maken. Van kleine bolletjes naar een groot brood gaan is vaak ook geen punt. Als je de baktijd, bakwijze en de baktemperatuur er maar op aanpast. Ben je het volgen van recepten beu en wil je jouw eigen receptuur bedenken? Bekijk dan zeker deze pagina voor extra handvatten.

Veel bakplezier!

Volkoren meergranen pistolets met rogge kookstuk, karwij- en venkelzaad

Volkoren meergranen pistolets met rogge kookstuk, karwij- en venkelzaad

Dit recept voor Volkoren meergranen pistolets zit vol van smaak en heeft een zacht kruim. Door het gebruik van een Rogge Kookstuk kun je wat meer water kwijt in het deeg wat de versheid ervaring…

Licht meergranen nachtbrood met zonnebloempitten en Duitse kruidenmelange

Licht meergranen nachtbrood met zonnebloempitten en Duitse kruidenmelange

Een licht meergranen nachtbrood met Duitse kruidenmelange en zonnebloempitten. Goed om te weten: Anders dan bij broden met een ‘regulier’ percentage gist vermeld ik bij nachtbroden de temperatuur van mijn keuken en ingrediënten. Daarnaast vermeld…

Zachte bruine maanzaadbollen en sesambollen

Zachte bruine maanzaadbollen en sesambollen

Een makkelijke variatie op mijn zachte bruine bollen. Deze keer bollen zonder extra toegevoegde suikers! BAKKERSFORMULE 50% Volkoren tarwemeel (Ik gebruikte Volkorenmeel GLX van Holland Meel) 50% Tarwebloem (Ik gebruikte Smaragd Patent van Holland Meel)…

Zachte witte maanzaadbollen en sesambollen

Zachte witte maanzaadbollen en sesambollen

Een makkelijke variatie op mijn zachte witte bollen. Deze keer bollen zonder extra toegevoegde suikers! BAKKERSFORMULE 100% Tarwebloem (Ik gebruikte Smaragd Patent van Holland Meel) 68% Halfvolle melk 2% Zout 1% Instant Gist of 2,5% Verse gist 6% Zachte…