Samen sterk(er)

Heb jij als (online) marketingmedewerker budget vrij gekregen om online nieuwe klanten te winnen voor jouw broodbak assortiment? Wellicht is het dan een tof idee om een nieuwe doelgroep te bereiken via een gesponsord artikel op deze website.

Bakkerij Rémon staat nog in kinderschoenen. Op 23 september 2020 is de domeinnaam geregistreerd, kort daarop heb ik deze kennisbank online gezet. De informatie op deze website ben ik continu aan het bijwerken, nieuwe artikelen, recepten of andere handige informatie komt er regelmatig bij. Tevens bestaat er een maillijst van mensen die automatisch elke zaterdag bericht ontvangen van nieuwe recepten en artikelen.

Mogelijkheden

Productcategorieën (als gesponsord product bij een recept, informatief artikel of de ‘Mijn Gereedschappen’ pagina):

  • Bakgereedschappen
  • Ingrediënten (geen kant en klaar mixen)
  • Kneders en/of mixers

Overige mogelijkheden:

  • Visuele advertentie in de website sidebar (huidige prijs 39,- ex. btw p/w)
  • Visuele advertentie in de website footer (huidige prijs 29,- ex. btw p/w)

Statistieken afgelopen 90 dagen (18-02-2021)

  • Gebruikers: 7179
  • Sessies: 12.225
  • Paginaweergaven: 60.838
  • Bouncepercentage: 5,85%

Voor een gedetailleerder inzicht mag je contact opnemen.

Bakkerij Rémon heeft al samengewerkt of werkt samen met:

Heb je een voorstel?

Mocht je een voorstel hebben voor een samenwerking dan hoor ik graag van je. Ik sta open voor diverse soorten samenwerking maar ik ben wel kritisch. Ik wil mijn lezers kwaliteit bieden, betalen voor een (geforceerde) positieve recensie van een product is dus geen passend voorstel. Heb jij wel een passend voorstel? Neem dan contact met mij op.