Stoombakje Bakkerijwereld 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Hey Rémon,

  Ik heb zelf ook het stoombakje gekocht van bakkerijwereld. Nu vroeg ik mij af, vul je het stoombakje met koud of warm water? Hoeveel water doe je er in? Hoelang laat je het voorverwarmen? Creëert zo 1 bakje voldoende stoom voor baguettes krokant te bakken in een gewone oven (zoals die van jou?). Aangezien het eigenlijk ontworpen is voor de BW oven vrees ik nu een beetje dat het te klein zou kunnen zijn voor een grotere oven…

  Ik kijk uit naar je antwoorden.

  Groeten,
  Nico

  1. Beste Nico,

   Zelf gebruik ik gewoon kraanwater op kamertemperatuur. Dus niet heel koud, maar ook niet heel warm. Zal er circa 50/75 ml ingeschenken. Het bakje geeft meer dan voldoende stoom in de oven om ieder product goed te bakken. Ik heb een inbouwoven formaatje standaard (56cm inbouwbreedte). 72 Liter. Stoomt perfect!

   Rémon