Skip to content

Wil je een van de eersten zijn die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  • Home
  • BasisExpand
    • Begrippen
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Kneden
    • Bulkrijs
    • Opmaken
    • Narijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • GeavanceerdExpand
    • Begrippen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
  • ReceptenExpand
    • Wat wil je bakken?Expand
      • Witbrood
      • Bruinbrood
      • Meergranenbrood
      • Volkorenbrood
    • Welke vorm wil je bakken?Expand
      • Batard
      • Bollen
      • Boule
      • Busbrood
      • Kleinbrood
      • Pistolets
      • Puntjes
      • Stokbrood
      • Vloerbrood
    • Moet er wat in of op?Expand
      • Een Biga
      • Een kookstuk
      • Een Pâte Fermentée
      • Een Poolish
      • Een vulling van krenten, rozijnen en/of fruit
      • Kruiden of specerijen
      • Zaden en/of pitten in het brood
      • Zaden en/of pitten op het brood
    • Welke werkwijze wil je gebruiken?Expand
      • Met kneden
      • Zonder kneden
  • RekenmachinesExpand
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Procenten naar grammen
    • Grammen naar procenten
    • Inhoud broodbakblik berekenen
    • Glutenrekenmachine (BETA)
    • Automatisch hydratatie berekenen
  • FAQExpand
    • Mijn brood…?
    • Wat is…?
  • Cursussen
  • Bakboek
  • OverExpand
    • Mijn gereedschappen
    • Foto’s van broden
  • Contact
Account
Facebook
Bakkerij Rémon Logo

'Zelf brood leren bakken vanuit de basis,

Doneren
Handleiding
Bakkerij Rémon Logo
?
Account

Studentenregistratie

Wat is een bakkersformule?

Ga naar uitleg
https://webstudioremon.nl/

Filteren

  • Bakboek
    • Op bezoek bij…
  • Basis
    • Begrippen
    • Bulkrijs
    • De laatste rijs
    • Gereedschappen
    • Het bakken van je brood
    • Ingrediënten
    • Kneden
    • Na het bakken
    • Opmaken
  • Mijn gereedschappen
  • Recepten
    • Batard
    • Bollen
    • Boule
    • Broden met een biga
    • Broden met een kookstuk
    • Broden met een poolish
    • Broden met kruiden of specerijen
    • Broden met vulling van krenten, rozijnen en/of fruit
    • Broden met zaden en/of pitten
    • Brood met decoratie van zaden of pitten
    • Bruinbrood
    • Busbroden
    • Gekneed deeg
    • Gistbrood
    • Kleinbrood
    • Meergranenbrood
    • Nachtbrood
    • Niet kneden brood
    • Pistolets
    • Roggebrood
    • Vloerbrood
    • Volkorenbrood
    • Witbrood
  • Veelgestelde vragen
    • Mijn brood…?
    • Wat is…?
  • Voor de ervaren thuisbakker
    • Begrippen
    • Planning

Recente tips en recepten

  • Zelf een pizzasteel maken (broodbaksteel), de meest betaalbare stalen bakplaat oplossing
  • Deegkleed Linnen 60cm. 2,3 meter
  • Help, mijn brood scheurt tijdens het bakken
  • Bruine lunchbroodjes met Slaege Rode Wintertarwe
  • Aan de bak met Slaegemeel

Archief

Aanmelden voor updates

Je zult één van de eersten zijn die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt!

  • Home
  • Over
  • Contact
  • Privacyverklaring
  • Disclaimer
  • Doneren
  • Samenwerken

©  2021 Bakkerij Rémon | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | KvK: 64739848 | Ontwerp & Realisatie: Webstudio Remon

Login

Wachtwoord vergeten?

Een nieuw account maken

Scroll to top

Recept schalen o.b.v. formule

Om deze rekenmachine goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk dat je weet wat een bakkersformule is en hoe je er mee werkt. Hier lees je wat je er van moet weten.

Facebook
  • Home
  • Basis
    • Begrippen
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Kneden
    • Bulkrijs
    • Opmaken
    • Narijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • Geavanceerd
    • Begrippen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
  • Recepten
    • Wat wil je bakken?
      • Witbrood
      • Bruinbrood
      • Meergranenbrood
      • Volkorenbrood
    • Welke vorm wil je bakken?
      • Batard
      • Bollen
      • Boule
      • Busbrood
      • Kleinbrood
      • Pistolets
      • Puntjes
      • Stokbrood
      • Vloerbrood
    • Moet er wat in of op?
      • Een Biga
      • Een kookstuk
      • Een Pâte Fermentée
      • Een Poolish
      • Een vulling van krenten, rozijnen en/of fruit
      • Kruiden of specerijen
      • Zaden en/of pitten in het brood
      • Zaden en/of pitten op het brood
    • Welke werkwijze wil je gebruiken?
      • Met kneden
      • Zonder kneden
  • Rekenmachines
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Procenten naar grammen
    • Grammen naar procenten
    • Inhoud broodbakblik berekenen
    • Glutenrekenmachine (BETA)
    • Automatisch hydratatie berekenen
  • FAQ
    • Mijn brood…?
    • Wat is…?
  • Cursussen
  • Bakboek
  • Over
    • Mijn gereedschappen
    • Foto’s van broden
  • Contact
Search
Doneren

Wil je een van de eersten zijn die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Search