Volkoren Busbrood Tarwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

6 Reacties

 1. Hallo Rémon,
  Bedankt voor de nieuwe recepten, maar is het misschien mogelijk om deze print vriendelijk te maken.

  Alvast bedankt,
  Groetjes Frans en Inge

  1. Hi Frans en Inge, die functie heb ik voor nu uitgezet omdat ik niet tevreden ben met hoe ze er standaard uitrollen. Wellicht upload ik losse afdrukbare pdf-bestanden, maar wanneer dat gaat worden durf ik niet te zeggen.

 2. Dank voor je duidelijke recepten! Ik ga de bruine pistolets maken als het weer wat koeler wordt.
  Ik heb een vraag over zaadjes op een brood plakken. Met alleen water vallen alle zaadjes er weer snel af. Wat gebruikt een professionele bakker hiervoor? Waarschijnlijk geen ei vanwege de kosten maar een papje met een of ander fijn meel met wat vetstof is mijn vermoeden. Kun je misschien hierover wat vertellen? Ik wil ook niet altijd een ei gebruiken hiervoor. Alvast dank!

  1. Melk kan ook helpen. Doek vochtig maken met melk, daar het brood overheen rollen en dan vervolgens stevig in de zaadjes drukken. De suikers in de melk karamelliseren ook waardoor de zaadjes wat beter vastbakken. Wat verlies met snijden heb je sowieso wel hoor. 🙂

   Rémon