Wat is opbollen en hoe doe je dit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reacties

  1. Hallo Rémon, ik kijk nu al maanden op je website, kijk filmpjes en tekst en uitleg. En al die tijd zie ik nog steeds nieuwe kennis. Ik bak al een jaar lang mijn eigen brood en nog steeds leer ik bij. Nu het opbollen. dat filmpje is prachtig. In 3 stappen op bollen . ik neem aan nà het kneden. Bol je dan “drievoudig “op ook na de eerste rijs nog een keer? En rust . En vorm de daarna het busbrood?
    uitrollen en de zijflappen naar binnenslaan enz . plus ontgassen natuurlijk.
    Ik vond ergens de uitleg schematisch weergeven in korte zinnen. Met pijltjes erbij. In een handig schema. Een bordschema zeg maar. Maar dat kan ik niet meer vinden. Ik weet nu zeker dat ik in het najaar naar een workshop van jou kom. Al die aparte broden uit de boeken hoef ik niet. geef mij de basis van Rémon maar., duidelijk en nuchter. En je kunt evenwel alle kanten op als je de basis begrijpt. Het is wel een heel gezoek om er met openbaar vervoer te komen. Vanuit Zeist. Groetjes.