Wel of geen boter olie of ander vet in brooddeeg wanneer maak je welke keuze 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

5 Reacties

    1. Glutenvrij bakken doe ik niet. Ik wil je aanraden eens te kijken bij Aya Glutenvrij of bij Annemieke Glutenvrij. Ze behandelen beide het glutenvrij bakken.

  1. Oei, mijn brood is net aan het afbakken en lees helaas nu je artikel pas. 45gr boter in een keer toegevoegd bij 430gr All Purpose. Volgende keer ga ik reuzel proberen, wat kan ik voor smaakverschil verwachten bij het gebruik van reuzel?

    1. Dat hangt een beetje af van welke reuzel je gebruikt. Volgens mij is de geschoonde reuzel redelijk smaakloos. Zelf gebruik ik het eigenlijk nooit, dus kan het niet met zekerheid zeggen.