Help welk materiaal bakvorm moet ik kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

10 Reacties

  1. Ik vind het zeker een hele goeie uitleg wat je geeft. Ik ben pas begonnen aan een thuiscursus en ik merk dat je niet echt hulp krijgt bij vragen die je hebt. BV Over droog stof hoe je dit moet berekenen.
    Ik wil graag meer verdiepen in het bakken en het banket.
    Dankje wel Remon.

    gr Silvia

    1. Dat kan, wel op pakpapier natuurlijk. Ik denk wel dat je een mooier resultaat krijgt als je de topf voorverwarmt en het deeg er daarna in doet. Maar ja, het kan.

  2. Beste Ramon,

    Mijn oven heeft een stoomprogramma.(Rational)
    binnenkort zal ik een desembrood bakken.
    De eerste keer was dit een totale mislukking.
    wel een harde korst maar taai van binnen.
    Heel Jammer. Kunt u mij tips geven over het bakken van zuurdesembrood?
    Hoeveel procent vocht ?
    Ik heb 35 min met 100 procent vocht en 35 min zonder vocht mijn brood gebakken.
    Alvast bedankt voor uw reactie.

  3. Dag Remon, Mijn zuurdesembrood bakken in een schaal met deksel van arcopal glas/ ovenschaal van gehard glas, heb je daar ervaring mee?