Doorgaan naar inhoud
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis Recept Sjabloon.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.
  • Home
  • BasisUitvouwen
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Mengen & kneden
    • Bulkrijs of eerste rijs
    • Verdelen & Opmaken
    • Narijs / De laatste rijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • GeavanceerdUitvouwen
    • Begrippen
    • Enzymen
    • Bijzondere broodvormen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
    • Werken met ‘andere’ graansoorten
  • ReceptenUitvouwen
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Witbrood
    • Bruinbrood
    • Meergranenbrood
    • Volkorenbrood
    • Gistbrood
    • Desembrood
    • Roggebrood
    • Overige recepten
  • RekenmachinesUitvouwen
    • Hoeveel gram deeg in broodblik?
    • Hoeveel gram bloem/meel in broodblik?
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Desem of Levain rekenmachine
    • Melk(poeder) converter
    • Rekenmachine voor deegtemperatuur
    • Bepaal droge stof in bloem of meel
  • Video’s
  • Foutenanalyse
  • FAQ
  • Nieuws
  • OverUitvouwen
    • Over Bakkerij Rémon
    • Mijn gereedschappen
    • Leveranciers
    • Zakelijk/Samenwerken
    • Privacyverklaring
    • Disclaimer
    • Algemene voorwaarden
  • ContactUitvouwen
    • Bijdragen
Bakkerij Rémon

'Zelf brood leren bakken vanuit de basis,

Facebook Instagram YouTube
Bakkerij Rémon

Privacyverklaring

Je bent nu hier » Home » Privacyverklaring

Een stukje officiële documentatie, vooral omdat het moet…

Rémon, eigenaar van Bakkerij Rémon, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: info@bakkerijremon.nl

Rémon is de Functionaris Gegevensbescherming van Bakkerij Rémon Hij is te bereiken via info@bakkerijremon.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bakkerij Rémon verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:- Voor- en achternaam- E-mailadres- IP-adres- Locatiegegevens- Gegevens over jouw activiteiten op onze website- Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)- Internetbrowser en apparaat type- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@bakkerijremon.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Bakkerij Rémon verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:- Het afhandelen van jouw betaling- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren- Bakkerij Rémon analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.- Bakkerij Rémon volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.- Bakkerij Rémon verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Bakkerij Rémon neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bakkerij Rémon) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Bakkerij Rémon bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Bakkerij Rémon verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bakkerij Rémon blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bakkerij Rémon gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bakkerij Rémon gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht: Cookie: Googly Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bakkerij Rémon en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@bakkerijremon.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Bakkerij Rémon wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bakkerij Rémon neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@bakkerijremon.nl

Werking van de rekenmachines

Ingevoerde data in rekenmachines op deze website wordt niet actief verzameld (anders dan bij ingezonden data via bij voorbeeld het contactformulier). De ingevoerde data (van sommige) rekenmachines wordt lokaal opgeslagen door middel van cookies. Dit zorgt dat de data bewaard blijft in het lokale geheugen van je apparaat en optimaliseert de gebruikerservaring. De betreffende data in cookies kan niet worden ingezien door Bakkerij Rémon. Mocht dit door middel van een bepaalde (nieuwe) technische specificatie toch mogelijk zijn/worden dan doet Bakkerij Rémon dit in ieder geval niet.

Webshop

Nieuwste recepten

Wit Vloerbrood (Tarwe)
Wit Plaatbrood (Tarwe)
Wit Busbrood (Tarwe)
Zacht Wit Tarwe Casinobrood
Zacht zoet witbrood met vanillesuiker en kardemom (geschikt voor vlechtbrood)
Lichtbruine Tarwe-Rogge Boule met desem en gist

Nieuwste kennisartikelen

(Zuur)desem(deeg) en bakvormen/bakplaten, hoe zit dat?
Wat heb je allemaal nodig om brood te bakken? – De absolute basis
Kun je bloem vervangen door (volkoren)meel (en andersom)?
Een gerezen brooddeeg insnijden of scoren, waarom en hoe?
Een Batard vormen/opmaken op twee manieren
Brooddeeg kneden met de hand, hoe doe je dat?
YouTube
Bijdragen | Leveranciers | Archief | Instalinks | Zakelijk/Samenwerken | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
© Bakkerij Rémon | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | KvK: 64739848 | Een handelsnaam van Rémon Megelink
Beheer cookie toestemming
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}

Add Bakkerij Rémon to your Homescreen!

Add
  • Home
  • Basis
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Mengen & kneden
    • Bulkrijs of eerste rijs
    • Verdelen & Opmaken
    • Narijs / De laatste rijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • Geavanceerd
    • Begrippen
    • Enzymen
    • Bijzondere broodvormen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
    • Werken met ‘andere’ graansoorten
  • Recepten
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Witbrood
    • Bruinbrood
    • Meergranenbrood
    • Volkorenbrood
    • Gistbrood
    • Desembrood
    • Roggebrood
    • Overige recepten
  • Rekenmachines
    • Hoeveel gram deeg in broodblik?
    • Hoeveel gram bloem/meel in broodblik?
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Desem of Levain rekenmachine
    • Melk(poeder) converter
    • Rekenmachine voor deegtemperatuur
    • Bepaal droge stof in bloem of meel
  • Video’s
  • Foutenanalyse
  • FAQ
  • Nieuws
  • Over
    • Over Bakkerij Rémon
    • Mijn gereedschappen
    • Leveranciers
    • Zakelijk/Samenwerken
    • Privacyverklaring
    • Disclaimer
    • Algemene voorwaarden
  • Contact
    • Bijdragen
Facebook Instagram YouTube
Zoeken