Wil je een van de eersten zijn die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Wil je een van de eersten zijn die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Bakken is een hobby van mij, zoals je waarschijnlijk ook hier hebt gelezen. Maar zoals je wellicht weet kost het onderhouden van een blog ook veel tijd en geld.
Vind je de informatie die je hier kunt vinden handig en wil je hiervoor een financieel bedankje sturen? Dan kan dat hieronder. Liever een gewoon bedankje? Stuur dan een mail, het motiveert enorm!
Alle informatie op Bakkerij Rémon is gratis toegankelijk voor iedereen. Hoewel het voor alle gebruikers gratis is zijn er voor de eigenaar (voor mij dus) wel kosten verbonden aan het onderhoud en beheer van deze website. Met dat als reden is deze website afhankelijk van (gulle) donateurs.
Ja, de informatie hier zal altijd gratis toegankelijk zijn voor een ieder die interesse heeft. Ik zou eerder overwegen de website offline te halen dan mensen er alsnog voor te laten betalen.
Ik ben van mening dat er te weinig goede & gratis (in ieder geval Nederlandstalige) bronnen zijn over het bakken van je eigen brood.
Jep, maar boeken zijn niet gratis, dat is de hele gedachte achter dit concept.
Naast dat de boeken niet gratis zijn is het een kwestie van concurrentie op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld ook al voldoende supermarkten maar komen er ook nog altijd nieuwe bij. Daarom ook deze extra bron van informatie. Het is goed voor de competitie, dat motiveert commerciële bedrijven weer om de best mogelijke kwaliteit aan te bieden. Jij hebt er dus alleen maar voordeel van.
Belangrijke informatie:
Om deze rekenmachine goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk dat je weet wat een bakkersformule is en hoe je er mee werkt. Hier lees je wat je er van moet weten.
Wil je een van de eersten zijn die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.