Doorgaan naar inhoud
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis Recept Sjabloon.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.
  • Home
  • BasisUitvouwen
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Mengen & kneden
    • Bulkrijs of eerste rijs
    • Verdelen & Opmaken
    • Narijs / De laatste rijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • GeavanceerdUitvouwen
    • Begrippen
    • Enzymen
    • Bijzondere broodvormen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
    • Werken met ‘andere’ graansoorten
  • ReceptenUitvouwen
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Witbrood
    • Bruinbrood
    • Meergranenbrood
    • Volkorenbrood
    • Gistbrood
    • Desembrood
    • Roggebrood
    • Overige recepten
  • RekenmachinesUitvouwen
    • Hoeveel gram deeg in broodblik?
    • Hoeveel gram bloem/meel in broodblik?
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Desem of Levain rekenmachine
    • Melk(poeder) converter
    • Rekenmachine voor deegtemperatuur
    • Bepaal droge stof in bloem of meel
  • Video’s
  • Foutenanalyse
  • FAQ
  • Nieuws
  • OverUitvouwen
    • Over Bakkerij Rémon
    • Mijn gereedschappen
    • Leveranciers
    • Zakelijk/Samenwerken
    • Privacyverklaring
    • Disclaimer
    • Algemene voorwaarden
  • ContactUitvouwen
    • Bijdragen
Bakkerij Rémon

'Zelf brood leren bakken vanuit de basis,

Facebook Instagram YouTube
Bakkerij Rémon

Leveranciers van grondstoffen, gereedschappen en goede boeken

Je bent nu hier » Home » Leveranciers van grondstoffen, gereedschappen en goede boeken

Grondstoffen

Goede grondstoffen en hun toepassing. Dit zijn geen linkjes waarvoor ik een vergoeding krijg wanneer je er iets koopt, tenzij dat staat aangegeven met de term ‘Affiliate’. Een bedankje sturen kan natuurlijk altijd.

Tarwebloem

  • Breed inzetbare patentbloem (vanaf 1 Kg), ongevuld grootbrood, kleinbrood, busbrood zonder veel vet of vulling, niet de beste keuze voor desem > De Zuidmolen
  • Breed inzetbare patentbloem (1 Kg, Molen de Hoop), ongevuld grootbrood, kleinbrood, busbrood zonder veel vet of vulling, niet de beste keuze voor desem > Baktotaal Bouwhuis
  • Breed inzetbare patentbloem (5 Kg, Molen de Hoop), ongevuld grootbrood, kleinbrood, busbrood zonder veel vet of vulling, niet de beste keuze voor desem > Baktotaal Bouwhuis
  • Franse T65 (10 Kg, Holland Meel), Baguette, Pistolets en ander knapperig (vloer)brood of desembrood > Baktotaal Bouwhuis
  • Franse T65 (25 Kg, Holland Meel), Baguette, Pistolets en ander knapperig (vloer)brood of desembrood > De Zuidmolen
  • Franse T65 (vanaf 1 Kg), Baguette, Pistolets en ander knapperig (vloer)brood of desembrood > De Zuidmolen
  • Franse Tarwebloem T65 label rouge (vanaf 1Kg, CRC), Baguette, Pistolets en ander knapperig (vloer)brood of desembrood > De Zuidmolen
  • Diamant Patent (10 Kg, Holland Meel), Desembrood, brood met lange fermentatie, onderhouden van tarwebloemdesem > Baktotaal Bouwhuis
  • Patent Extra (10 Kg, Holland Meel), Ongevuld grootbrood, busbrood, ander vloerbrood. Brede toepassing > Baktotaal Bouwhuis
  • Smaragd Patent Tarwebloem (10 kg, Holland Meel), Zwaar gevuld grootbrood, luxebrood, gevuld kleinbrood, (kerst)stollen > Baktotaal Bouwhuis
  • Goldpatent (25kg, Holland Meel), Zwaar gevuld grootbrood, luxebrood, gevuld kleinbrood, (kerst)stollen > De Zuidmolen
  • Amerikaanse Patent (1kg, Molen de Hoop), Zwaar gevuld grootbrood, luxebrood, gevuld kleinbrood, (kerst)stollen > Baktotaal Bouwhuis
  • Amerikaanse Patent (5kg, Molen de Hoop), Zwaar gevuld grootbrood, luxebrood, gevuld kleinbrood, (kerst)stollen > Baktotaal Bouwhuis
  • Amerikaanse Patent (vanaf 1kg), Zwaar gevuld grootbrood, luxebrood, gevuld kleinbrood, (kerst)stollen > De Zuidmolen
  • Tarwebloem Frans T45 label rouge (Vanaf 1Kg, CRC), Getoerd, getoerd gerezen, croissants, kaasvlinders, andere viennoiserie en soms brioche > De Zuidmolen

Volkoren Tarwemeel

  • Volkorenmeel GLX (10 Kg, Holland Meel), Volkorenbrood, of te mengen met tarwebloem voor bruinbrood > Baktotaal Bouwhuis
  • Volkorenmeel GLX (25 Kg, Holland Meel), Volkorenbrood, of te mengen met tarwebloem voor bruinbrood > De Zuidmolen
  • Volkoren tarwemeel (vanaf 1 Kg), Volkorenbrood, of te mengen met tarwebloem voor bruinbrood > De Zuidmolen
  • Volkoren tarwemeel (5 Kg, Molen de Hoop), Volkorenbrood, of te mengen met tarwebloem voor bruinbrood > Baktotaal Bouwhuis

Spelt en andere ‘bijzondere’ tarwesoorten

  • Binnenkort.

Beter brood

  • Bakkerszout (vanaf 1 Kg), Meer smaak in brood, gecontroleerde fermentatie, mals brood, niet kruimelend brood > De Zuidmolen
  • Bakkerszout (1 Kg, Molen de Hoop), Meer smaak in brood, gecontroleerde fermentatie, mals brood, niet kruimelend brood > Baktotaal Bouwhuis
  • Bruggeman Instant Gist (125 gram), afgesloten en vochtvrij langdurig te bewaren in koelkast > Baktotaal Bouwhuis
  • Bruggeman Instant Gist (500 gram), afgesloten en vochtvrij langdurig te bewaren in koelkast > Baktotaal Bouwhuis
  • Bruggeman Instant Gist (125 gram), afgesloten en vochtvrij langdurig te bewaren in koelkast > De Zuidmolen
  • Bruggeman Instant Gist (500 gram), afgesloten en vochtvrij langdurig te bewaren in koelkast > De Zuidmolen
  • Tarwegluten (vanaf 250 gram), Meer volume op volkorenbrood of ter ondersteuning bij het gebruik van een glutenvrij graan > De Zuidmolen
  • Gerstemoutmeel donker, inactieve enzymen (vanaf 100 gram), donkere kleur in het brood met een gebrande volle smaak > De Zuidmolen
  • Gerstemoutmeel donker, inactieve enzymen (500 gram, Molen de Hoop), donkere kleur in het brood met een gebrande volle smaak > Baktotaal Bouwhuis
  • Gerstemoutmeel licht, actieve enzymen (vanaf 100 gram), zoetere toon in het brood zonder langere fermentatie, meer korstkleur bij kort proces > De Zuidmolen

Een overzicht van goede leveranciers zonder specifieke links naar een product

  • Baktotaal Bouwhuis
  • De Zuidmolen
  • Molenmeel Montferland
  • Thuisbakkerswinkel
  • Limburgs Bakwinkeltje

Gereedschappen

  • BW SM5 Spiraalkneder > Bakkerijwereld
  • Aslusteel Casinoblik > Bakkerijwereld
  • Broodblik – Alusteel – 300 x 105 x 85 mm > Limburgs Bakwinkeltje
  • Broodblik – Blauwstaal – 300 x 105 x 85 mm > Meesterslijpers
  • Rijsmandjes > Baktotaal Bouwhuis
  • Rijsmandjes > De Zuidmolen

Goede receptenboeken

  • Brood 2 – Met zuurdesem of gist uit eigen oven > Levine van Doorne (Affiliate)
Webshop

Nieuwste recepten

Wit Vloerbrood (Tarwe)
Wit Plaatbrood (Tarwe)
Wit Busbrood (Tarwe)
Zacht Wit Tarwe Casinobrood
Zacht zoet witbrood met vanillesuiker en kardemom (geschikt voor vlechtbrood)
Lichtbruine Tarwe-Rogge Boule met desem en gist

Nieuwste kennisartikelen

(Zuur)desem(deeg) en bakvormen/bakplaten, hoe zit dat?
Wat heb je allemaal nodig om brood te bakken? – De absolute basis
Kun je bloem vervangen door (volkoren)meel (en andersom)?
Een gerezen brooddeeg insnijden of scoren, waarom en hoe?
Een Batard vormen/opmaken op twee manieren
Brooddeeg kneden met de hand, hoe doe je dat?
YouTube
Bijdragen | Leveranciers | Archief | Instalinks | Zakelijk/Samenwerken | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
© Bakkerij Rémon | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | KvK: 64739848 | Een handelsnaam van Rémon Megelink
Beheer cookie toestemming
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}

Add Bakkerij Rémon to your Homescreen!

Add
  • Home
  • Basis
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Mengen & kneden
    • Bulkrijs of eerste rijs
    • Verdelen & Opmaken
    • Narijs / De laatste rijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • Geavanceerd
    • Begrippen
    • Enzymen
    • Bijzondere broodvormen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
    • Werken met ‘andere’ graansoorten
  • Recepten
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Witbrood
    • Bruinbrood
    • Meergranenbrood
    • Volkorenbrood
    • Gistbrood
    • Desembrood
    • Roggebrood
    • Overige recepten
  • Rekenmachines
    • Hoeveel gram deeg in broodblik?
    • Hoeveel gram bloem/meel in broodblik?
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Desem of Levain rekenmachine
    • Melk(poeder) converter
    • Rekenmachine voor deegtemperatuur
    • Bepaal droge stof in bloem of meel
  • Video’s
  • Foutenanalyse
  • FAQ
  • Nieuws
  • Over
    • Over Bakkerij Rémon
    • Mijn gereedschappen
    • Leveranciers
    • Zakelijk/Samenwerken
    • Privacyverklaring
    • Disclaimer
    • Algemene voorwaarden
  • Contact
    • Bijdragen
Facebook Instagram YouTube
Zoeken