Doorgaan naar inhoud
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis Recept Sjabloon.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.
  • Home
  • BasisUitvouwen
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Mengen & kneden
    • Bulkrijs of eerste rijs
    • Verdelen & Opmaken
    • Narijs / De laatste rijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • GeavanceerdUitvouwen
    • Begrippen
    • Bijzondere broodvormen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
    • Werken met ‘andere’ graansoorten
  • ReceptenUitvouwen
    • SamenstellingUitvouwen
      • Witbrood
      • Bruinbrood
      • Volkorenbrood
      • Gistbrood
      • Desembrood
      • Meergranenbrood
      • Hartig brood
      • Roggebrood
      • Overige recepten
    • Bakmethode/vormUitvouwen
      • Busbrood
      • Plaatbrood
      • Vloerbrood
      • Casinobrood
      • Batard
      • Boule
      • Bollen
      • Puntjes
      • Pistolets
  • RekenmachinesUitvouwen
    • Hoeveel gram deeg in broodblik?
    • Hoeveel gram bloem/meel in broodblik?
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Desem of Levain rekenmachine
    • Melk(poeder) converter
    • Rekenmachine voor deegtemperatuur
    • Bepaal droge stof in bloem of meel
  • Video’s
  • Foutenanalyse
  • FAQ
  • Nieuws
  • OverUitvouwen
    • Over Bakkerij Rémon
    • Mijn gereedschappen
    • Leveranciers
    • Reviews
    • Privacyverklaring
    • Disclaimer
  • ContactUitvouwen
    • Zakelijk/Samenwerken
Webshop
Bakkerij Rémon

'Zelf brood leren bakken vanuit de basis,

Facebook Instagram YouTube
Bakkerij Rémon

Leveranciers van grondstoffen, gereedschappen en goede boeken

Je bent nu hier » Home » Leveranciers van grondstoffen, gereedschappen en goede boeken

Grondstoffen

Goede grondstoffen en hun toepassing. Uiteraard kun je er ook andere dingen mee, maar onderstaande is het eerste wat in mij opkwam. Het betekent niet dat je een goede patent niet kunt vervangen door een mooie T65 (of andersom). Eén ding wat zeker is, is dat ze hun sporen nalaten in het proces en eindproduct! Je zult merken dat een T65 zonder ascorbinezuur rekbaarder is dan een erg elastische Patent. Daardoor is die T65 bijvoorbeeld beter voor geschikt voor een Baguette die je ver wilt uitrollen en mooi wilt los laten komen. Een sterke patent leent zich weer erg goed voor verrijking (vetten, suikers e.d.).

Tarwebloem

  • Breed inzetbare patentbloem (vanaf 1 Kg), ongevuld grootbrood, kleinbrood, busbrood zonder veel vet of vulling, niet de beste keuze voor desem > De Zuidmolen
  • Breed inzetbare patentbloem (1 Kg, Molen de Hoop), ongevuld grootbrood, kleinbrood, busbrood zonder veel vet of vulling, niet de beste keuze voor desem > Baktotaal
  • Breed inzetbare patentbloem (5 Kg, Molen de Hoop), ongevuld grootbrood, kleinbrood, busbrood zonder veel vet of vulling, niet de beste keuze voor desem > Baktotaal
  • Franse T65 (10 Kg, Holland Meel), Baguette, Pistolets en ander knapperig (vloer)brood of desembrood > Baktotaal
  • Franse T65 (25 Kg, Holland Meel), Baguette, Pistolets en ander knapperig (vloer)brood of desembrood > De Zuidmolen
  • Franse T65 (vanaf 1 Kg), Baguette, Pistolets en ander knapperig (vloer)brood of desembrood > De Zuidmolen
  • Franse Tarwebloem T65 label rouge (vanaf 1Kg, CRC), Baguette, Pistolets en ander knapperig (vloer)brood of desembrood > De Zuidmolen
  • Diamant Patent (10 Kg, Holland Meel), Desembrood, brood met lange fermentatie, onderhouden van tarwebloemdesem > Baktotaal
  • Patent Extra (10 Kg, Holland Meel), Ongevuld grootbrood, busbrood, ander vloerbrood. Brede toepassing > Baktotaal
  • Smaragd Patent Tarwebloem (10 kg, Holland Meel), Zwaar gevuld grootbrood, luxebrood, gevuld kleinbrood, (kerst)stollen > Baktotaal
  • Goldpatent (25kg, Holland Meel), Zwaar gevuld grootbrood, luxebrood, gevuld kleinbrood, (kerst)stollen > De Zuidmolen
  • Amerikaanse Patent (1kg, Molen de Hoop), Zwaar gevuld grootbrood, luxebrood, gevuld kleinbrood, (kerst)stollen > Baktotaal
  • Amerikaanse Patent (5kg, Molen de Hoop), Zwaar gevuld grootbrood, luxebrood, gevuld kleinbrood, (kerst)stollen > Baktotaal
  • Amerikaanse Patent (vanaf 1kg), Zwaar gevuld grootbrood, luxebrood, gevuld kleinbrood, (kerst)stollen > De Zuidmolen
  • Tarwebloem Frans T45 label rouge (Vanaf 1Kg, CRC), Getoerd, getoerd gerezen, croissants, kaasvlinders, andere viennoiserie en soms brioche > De Zuidmolen

Volkoren Tarwemeel

  • Volkorenmeel GLX (10 Kg, Holland Meel), Volkorenbrood, of te mengen met tarwebloem voor bruinbrood > Baktotaal
  • Volkorenmeel GLX (25 Kg, Holland Meel), Volkorenbrood, of te mengen met tarwebloem voor bruinbrood > De Zuidmolen
  • Volkoren tarwemeel (vanaf 1 Kg), Volkorenbrood, of te mengen met tarwebloem voor bruinbrood > De Zuidmolen
  • Volkoren tarwemeel (5 Kg, Molen de Hoop), Volkorenbrood, of te mengen met tarwebloem voor bruinbrood > Baktotaal

Spelt en andere ‘bijzondere’ tarwesoorten

  • Binnenkort.

Beter brood

  • Bakkerszout (vanaf 1 Kg), Meer smaak in brood, gecontroleerde fermentatie, mals brood, niet kruimelend brood > De Zuidmolen
  • Bakkerszout (1 Kg, Molen de Hoop), Meer smaak in brood, gecontroleerde fermentatie, mals brood, niet kruimelend brood > Baktotaal
  • Bruggeman Instant Gist (125 gram), afgesloten en vochtvrij langdurig te bewaren in koelkast > Baktotaal
  • Bruggeman Instant Gist (500 gram), afgesloten en vochtvrij langdurig te bewaren in koelkast > Baktotaal
  • Bruggeman Instant Gist (125 gram), afgesloten en vochtvrij langdurig te bewaren in koelkast > De Zuidmolen
  • Bruggeman Instant Gist (500 gram), afgesloten en vochtvrij langdurig te bewaren in koelkast > De Zuidmolen
  • Tarwegluten (vanaf 250 gram), Meer volume op volkorenbrood of ter ondersteuning bij het gebruik van een glutenvrij graan > De Zuidmolen
  • Gerstemoutmeel donker, inactieve enzymen (vanaf 100 gram), donkere kleur in het brood met een gebrande volle smaak > De Zuidmolen
  • Gerstemoutmeel donker, inactieve enzymen (500 gram, Molen de Hoop), donkere kleur in het brood met een gebrande volle smaak > Baktotaal
  • Gerstemoutmeel licht, actieve enzymen (vanaf 100 gram), zoetere toon in het brood zonder langere fermentatie, meer korstkleur bij kort proces > De Zuidmolen

Overige ingrediënten

  • Beschuitgelei (500 gram) > Limburgs Bakwinkeltje

Een overzicht van goede leveranciers zonder specifieke links naar een product

  • Baktotaal
  • De Zuidmolen
  • Molenmeel Montferland
  • Thuisbakkerswinkel
  • Limburgs Bakwinkeltje

Gereedschappen

  • BW SM5 Spiraalkneder > Bakkerijwereld
  • Alusteel Casinoblik – Gevouwen > Bakkerijwereld
  • Broodblik – Alusteel – Gevouwen – 300 x 105 x 85 mm > Limburgs Bakwinkeltje
  • Broodblik – Alusteel – Gevouwen – 140 x 100 x 100 mm > Bakkerijwereld
  • Broodblik – Alusteel – Diepgetrokken – 230 x 130 x 65 mm > Bakkerijwereld
  • Broodblik – Alusteel – Diepgetrokken – 280 x 110 x 90 mm > Bakkerijwereld
  • Broodblik – Blauwstaal – Gevouwen – 300 x 105 x 85 mm > Meesterslijpers
  • Rijsmandjes > Baktotaal
  • Rijsmandjes > De Zuidmolen
  • Aluminium gebaksnijplaat 30×40 > Bakkerijwereld
  • Voedselveilige bak 30x40x12, optioneel met deksel > Bakkerijwereld
  • Astra Scheermesjes voor het insnijden van deeg – Amazon
  • Astra Scheermesjes voor het insnijden van deeg – Bol.com

Goede receptenboeken

  • Brood 2 – Met zuurdesem of gist uit eigen oven – Levine van Doorne > Bol (Affiliate)
  • Broodbijbel – Hiljo Hillebrand > Bol (Affiliate)
YouTube

Nieuwste recepten

Plukbrood met knoflook-peterselieboter, kaas en peper (Wit Tarwebrood)
Zachte witte puntjes (Tarwe)
Zachte Bruine Puntjes (Tarwe)
Volkoren Busbrood (Tarwe)
Bruin Tarwe Casinobrood
Witte Tarwe Hamburgerbroodjes

Nieuwste kennisartikelen

Vloerbrood bakken, hoe doe je dat en waar let je op?
(Zuur)desem(deeg) en bakvormen/bakplaten, hoe zit dat?
Wat heb je allemaal nodig om brood te bakken? – De absolute basis
Kun je bloem vervangen door (volkoren)meel (en andersom)?
Een gerezen brooddeeg insnijden of scoren, waarom en hoe?
Een Batard vormen/opmaken op twee manieren
Webshop| Leveranciers | Instalinks | Zakelijk/Samenwerken | Disclaimer | Privacyverklaring
© Bakkerij Rémon | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | KvK: 64739848 | Een handelsnaam van Rémon Megelink
Beheer cookie toestemming
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}
Webshop
  • Home
  • Basis
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Mengen & kneden
    • Bulkrijs of eerste rijs
    • Verdelen & Opmaken
    • Narijs / De laatste rijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • Geavanceerd
    • Begrippen
    • Bijzondere broodvormen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
    • Werken met ‘andere’ graansoorten
  • Recepten
    • Samenstelling
      • Witbrood
      • Bruinbrood
      • Volkorenbrood
      • Gistbrood
      • Desembrood
      • Meergranenbrood
      • Hartig brood
      • Roggebrood
      • Overige recepten
    • Bakmethode/vorm
      • Busbrood
      • Plaatbrood
      • Vloerbrood
      • Casinobrood
      • Batard
      • Boule
      • Bollen
      • Puntjes
      • Pistolets
  • Rekenmachines
    • Hoeveel gram deeg in broodblik?
    • Hoeveel gram bloem/meel in broodblik?
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Desem of Levain rekenmachine
    • Melk(poeder) converter
    • Rekenmachine voor deegtemperatuur
    • Bepaal droge stof in bloem of meel
  • Video’s
  • Foutenanalyse
  • FAQ
  • Nieuws
  • Over
    • Over Bakkerij Rémon
    • Mijn gereedschappen
    • Leveranciers
    • Reviews
    • Privacyverklaring
    • Disclaimer
  • Contact
    • Zakelijk/Samenwerken
Facebook Instagram YouTube
Zoeken