Contact
Ik vind het tof om van je te horen!
Heb je vragen of wil je gewoon even gedag zeggen? Gebruik dan het onderstaande formulier om contact met mij op te nemen. Mail gerust, maar ik kan niet iedere vraag persoonlijk in behandeling nemen. Wees je daar van bewust indien je geen persoonlijk antwoord van mij ontvangt. Veelvoorkomende vragen worden genoteerd en wellicht in de toekomst als blogpost behandeld.
Wil je meer over mij weten? Bekijk dan: https://remonmegelink.nl/
Voor wanneer je een vraag hebt over het bakken van brood
Regelmatig krijg ik vragen van mensen over het bakken van hun brood, over iets dat mis is gegaan, over het inbranden of gebruik van een steel. Over dat hun brood ‘niet luchtig’ is, het brood snel ‘droog’ is of over hoe warm iemand moet voorverwarmen. Dat en nog veel meer komt voorbij.
Lees eerst heel erg goed alle kennisartikelen door en gebruik eventueel de zoekfunctie op deze website. In de meeste gevallen is jouw vraag al ruim beantwoord. Het is onmogelijk voor mij om iedereen persoonlijk te begeleiden en te adviseren. Gedetailleerdere informatie dan op mijn website kan ik jou ook niet persoonlijk geven. Dus nogmaals, lees goed.
Het grote ‘geheim’ van het brood zit hem in de ervaring en herhaling. Blijven oefenen dus!
Contactformulier
Persoonlijke berichten via sociale media neem ik niet in behandeling.
Contactgegevens
- [email protected]
- +31 6 16 33 01 81 (WhatsApp)
Bakkerij Rémon is niet telefonisch te benaderen.
Bedrijfsinformatie
- KvK: 64739848
- BTW: NL002365864B58
Vestigingsadres
- Ooievaarstraat 14
- 7462XB RIJSSEN