Doorgaan naar inhoud
Volg een workshop brood bakken!
Volg een workshop brood bakken!
  • Home
  • BasisUitvouwen
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Mengen & kneden
    • Bulkrijs of eerste rijs
    • Verdelen & Opmaken
    • Narijs / De laatste rijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • GeavanceerdUitvouwen
    • Begrippen
    • Bijzondere broodvormen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
    • Werken met ‘andere’ graansoorten
  • ReceptenUitvouwen
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Witbrood
    • Bruinbrood
    • Meergranenbrood
    • Volkorenbrood
    • Gistbrood
    • Desembrood
    • Roggebrood
    • Overige recepten
  • RekenmachinesUitvouwen
    • Hoeveel gram deeg in broodblik?
    • Hoeveel gram bloem/meel in broodblik?
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Desem of Levain rekenmachine
    • Melk(poeder) converter
    • Rekenmachine voor deegtemperatuur
    • Bepaal droge stof in bloem of meel
  • Video’s
  • Foutenanalyse
  • WorkshopsUitvouwen
    • Bus- en vloerbrood
    • Zacht en krokant kleinbrood
    • Ervaringen
  • FAQ
  • Nieuws
  • OverUitvouwen
    • Over Bakkerij Rémon
    • Mijn gereedschappen
    • Leveranciers
    • Privacyverklaring
    • Disclaimer
  • ContactUitvouwen
    • Zakelijk/Samenwerken
Volg een workshop
Bakkerij Rémon

'Zelf brood leren bakken vanuit de basis,

Facebook Instagram YouTube
Bakkerij Rémon

Contact

Je bent nu hier » Home » Contact

Ik vind het tof om van je te horen!

Heb je vragen of wil je gewoon even gedag zeggen? Gebruik dan het onderstaande formulier om contact met mij op te nemen. Mail gerust, maar ik kan niet iedere vraag persoonlijk in behandeling nemen. Wees je daar van bewust indien je geen persoonlijk antwoord van mij ontvangt. Veelvoorkomende vragen worden genoteerd en wellicht in de toekomst als blogpost behandeld.

Wil je meer over mij weten? Bekijk dan: https://remonmegelink.nl/

Voor wanneer je een vraag hebt over het bakken van brood

Regelmatig krijg ik vragen van mensen over het bakken van hun brood, over iets dat mis is gegaan, over het inbranden of gebruik van een steel. Over dat hun brood ‘niet luchtig’ is, het brood snel ‘droog’ is of over hoe warm iemand moet voorverwarmen. Dat en nog veel meer komt voorbij.

Lees eerst heel erg goed alle kennisartikelen door en gebruik eventueel de zoekfunctie op deze website. In de meeste gevallen is jouw vraag al ruim beantwoord. Het is onmogelijk voor mij om iedereen persoonlijk te begeleiden en te adviseren. Gedetailleerdere informatie dan op mijn website kan ik jou ook niet persoonlijk geven. Dus nogmaals, lees goed.

Het grote ‘geheim’ van het brood zit hem in de ervaring en herhaling. Blijven oefenen dus!

Verwachtingen Leer de basis Voor ervaren bakkers Als iets niet lukt Recepten

Contactformulier

Persoonlijke berichten via sociale media neem ik niet in behandeling.

Contactgegevens
  • info@bakkerijremon.nl
  • +31 6 16 33 01 81‬ (WhatsApp)

Bakkerij Rémon is niet telefonisch te benaderen.

Bedrijfsinformatie
  • KvK: 64739848
  • BTW: NL002365864B58
Vestigingsadres
  • Ooievaarstraat 14
  • 7462XB RIJSSEN
YouTube

Nieuwste recepten

Bruin Tarwe Casinobrood
Witte Tarwe Hamburgerbroodjes
Dwarsgebakken Tarwe melkwit met Tangzhong
Lichtbruin Tarwe-Rogge vloerbrood met geroosterde pitten
Bruin busbrood met gemalen lijnzaad, havermout en gerstemoutmeel
Wit Vloerbrood (Tarwe)

Nieuwste kennisartikelen

Vloerbrood bakken, hoe doe je dat en waar let je op?
(Zuur)desem(deeg) en bakvormen/bakplaten, hoe zit dat?
Wat heb je allemaal nodig om brood te bakken? – De absolute basis
Kun je bloem vervangen door (volkoren)meel (en andersom)?
Een gerezen brooddeeg insnijden of scoren, waarom en hoe?
Een Batard vormen/opmaken op twee manieren
Webshop| Leveranciers | Instalinks | Zakelijk/Samenwerken | Disclaimer | Privacyverklaring
© Bakkerij Rémon | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | KvK: 64739848 | Een handelsnaam van Rémon Megelink
Beheer cookie toestemming
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}
Volg een workshop
  • Home
  • Basis
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Ingrediënten
    • Gereedschappen
    • Mengen & kneden
    • Bulkrijs of eerste rijs
    • Verdelen & Opmaken
    • Narijs / De laatste rijs
    • Het bakken van je brood
    • Na het bakken
  • Geavanceerd
    • Begrippen
    • Bijzondere broodvormen
    • Zelf een brood samenstellen
    • Planning
    • Werken met ‘andere’ graansoorten
  • Recepten
    • Basisrecept Wit Gistbrood
    • Witbrood
    • Bruinbrood
    • Meergranenbrood
    • Volkorenbrood
    • Gistbrood
    • Desembrood
    • Roggebrood
    • Overige recepten
  • Rekenmachines
    • Hoeveel gram deeg in broodblik?
    • Hoeveel gram bloem/meel in broodblik?
    • Recept schalen o.b.v. grammen
    • Recept schalen o.b.v. formule
    • Desem of Levain rekenmachine
    • Melk(poeder) converter
    • Rekenmachine voor deegtemperatuur
    • Bepaal droge stof in bloem of meel
  • Video’s
  • Foutenanalyse
  • Workshops
    • Bus- en vloerbrood
    • Zacht en krokant kleinbrood
    • Ervaringen
  • FAQ
  • Nieuws
  • Over
    • Over Bakkerij Rémon
    • Mijn gereedschappen
    • Leveranciers
    • Privacyverklaring
    • Disclaimer
  • Contact
    • Zakelijk/Samenwerken
Facebook Instagram YouTube
Zoeken