Klassieke Franse vorm: ‘Le tressé’
De ‘tressé’ is een klassieke Franse broodvorm. Je kunt deze het beste als vloerbrood bakken (op een steen of steel), bakken in een pan of cloche kan natuurlijk ook. Het is belangrijk dat het deeg…
Binnen deze categorie kun je bijzondere broodvormen vinden. Per broodvorm kun je stappen vinden in hoe je een deegstuk tot deze vorm brood kunt opmaken. Ook staat er bij aangegeven hoe elastisch en rekbaar het deeg moet zijn. Voor de ene vorm heb je namelijk een meer elastisch deeg nodig waar je bij een andere bol opal een meer rekbaar deeg nodig hebt.
De ‘tressé’ is een klassieke Franse broodvorm. Je kunt deze het beste als vloerbrood bakken (op een steen of steel), bakken in een pan of cloche kan natuurlijk ook. Het is belangrijk dat het deeg…
Je bent dan één van de eersten die mijn nieuwe kennisartikelen en recepten ontvangt. Bovendien ontvang je gratis het ‘Bakkerij Rémon Recept Sjabloon’!
Op dit moment worden de recepten bijgewerkt met extra informatie, ook kun je straks het recept direct schalen op het aantal broden of broodjes. Het kan een aantal weken duren voor dit allemaal is bijgewerkt. Gebruik je de website graag? Doe dan een aankoop in de webshop! Dankjewel.